Life

Andreea Marin, urare emoționantă pentru Adrian Brâncoveanu, de ziua lui. Iubitul vedetei a împlinit 38 de ani

Andreea Marin i-a făcut o urare emoționantă iubitului ei, Adrian Brâncoveanu, de ziua lui. Partenerul vedetei a împlinit 38 de ani.
01.07.2023 | 15:33
Andreea Marin urare emotionanta pentru Adrian Brancoveanu de ziua lui Iubitul vedetei a implinit 38 de ani
Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, a împlinit 38 de ani. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Marin i-a făcut o urare emoționantă lui Adrian Brâncoveanu, care a împlinit 38 de ani. Cei doi formează un cuplu de mult timp, iar relația lor este una foarte bună.

Andreea Marin, urare emoționantă pentru Adrian Brâncoveanu, care a împlinit 38 de ani

“Zâna Surprizelor” și partenerul ei, Adrian Brâncoveanu, sunt împreună de mai bine de șase ani, iar cei doi își trăiesc povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor. În ultima vreme, Andreea Marin a apărut la evenimente însoțită de partenerul ei.

ADVERTISEMENT

Diferența de vârstă dintre cei doi este de 10 ani, Andreea Marin fiind mai mare, însă nu au considerat niciodată acest lucru un impediment. Vedeta are un partener pe care îl iubește foarte

Astăzi, cu ocazia zilei de naștere a lui Adrian Brâncoveanu, vedeta de televiziune i-a făcut o urare specială, pe care a postat-o pe rețelele de socializare. Vedeta a postat mai multe imagini cu ea și cu iubitul ei de la evenimente, dar și din intimitatea lor.

ADVERTISEMENT

“Anii trec, zboară ca vântul/ Printre ramuri și-ți șoptesc:/ ‘Nu ești singur, un alt suflet/ Ți-e alături. ‘Te iubesc!/La mulți ani, ecoul meu!”, a scris fosta prezentatoare pe Facebook.

Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu

Cu ceva timp în urmă, Andreea Marin a vorbit despre relația cu partenerul ei. Vedeta TV se bucură de momentele petrecute alături de Adrian Brâncoveanu, iar lucrurile materiale nu contează cu adevărat atunci.

ADVERTISEMENT

Cei doi comunică foarte bine și sunt fericiți chiar și în momentele în care au parte de liniște, acasă, după ce au avut o zi lungă la lucru. “Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar considerăm că dragostea e cel mai important liant și dar, totodată.

Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul. (…) (n.r. comunicarea dintre noi) e mult mai așezată, mult mai matură, ne-am învățat unul pe celălalt. (…)

ADVERTISEMENT

Am ajuns să ne facă plăcere chiar și clipele în care pur și simplu stăm istoviți, după o zi de muncă, unul lângă celălalt în fața șemineului, fiecare cu cartea lui în mână. Chiar ne bucurăm de această stare de bine și de liniște, de pace interioară”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

În trecut, Andreea Marin nu a avut parte de prea mult noroc în dragoste. Vedeta a divorțat de trei ori, însă acum este fericită și a găsit liniște și echilibru alături de Adrian Brâncoveanu.

ADVERTISEMENT