Life

Ce diferență de vârstă este între Dorian Popa și Claudia Iosif. Fosta iubită era mai mare ca el

Ce diferență de vârstă este între Dorian Popa și Claudia Iosif. Fosta iubită a artistului era cu mult mai mare decât el.
05.11.2023 | 10:35
Ce diferenta de varsta este intre Dorian Popa si Claudia Iosif Fosta iubita era mai mare ca el
Ce diferență de vârstă este între Dorian Popa și Claudia Iosif. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce diferență de vârstă este între Dorian Popa și Claudia Iosif? După 11 ani de relație, cei doi și-au spus adio. Se pare că fiecare a mers pe drumul său, iar ruptura a avut loc în urmă cu ceva timp.

Cuplul s-a despărțit după 11 ani de relație

Dorian Popa traversează o perioadă destul de dificilă. Artistul a fost oprit de poliție, iar mai apoi s-a confirmat faptul că ar fi consumat substanțe interzise. Astfel, acesta s-a ales cu dosar penal.

ADVERTISEMENT

La câteva zile după această informație, Claudia Iosif a anunțat că cei doi s-au despărțit. Într-o postare pe contul personal de socializare, vedeta a anunțat că ea și Dorian Popa s-au separat în urmă cu o lună de zile.

Totodată, ea a făcut un apel la intimitate și a decis să nu mai lase loc de interpretări. Menționăm că oricum existau zvonuri legate de o posibilă despărțire între cei doi, în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Ce diferență de vârstă este între Dorian Popa și Claudia Iosif

Deși au fost împreună timp de 11 ani, se pare că vârsta nu a stat niciodată în calea fericirii lor. Trebuie spus faptul că vedeta este cu mult mai mare decât fostul ei iubit. Despre câți ani este vorba, de fapt?

ADVERTISEMENT

Între Dorian Popa și Claudia Iosif există o diferență de vârstă de aproape 5 ani și jumătate. Mai exact, artistul are 35 de ani. De cealaltă parte, fosta sa iubită a împlinit deja 40 de ani.

Dar în dragoste s-ar părea că vârsta nici nu contează. Drept urmare, cei doi au reușit să aibă o relație cât se poate de frumoasă vreme de mai bine de un deceniu. Ce se întâmplă acum, când cei doi au luat-o pe drumuri separate?

ADVERTISEMENT

Se pare că vedeta își continuă activitatea. De cealaltă parte, artistul nu pierde nici el timpul și este implicat în numeroase campanii. Chiar în cursul zilei de sâmbătă, Dorian Popa a anunțat că se află la Focșani, acolo unde a fost inaugurată o nouă locație a shaormeriei sale. El a publicat și mai multe imagini și clipuri video de la ianugurare, fără a vorbi despre despărțire însă. 

ADVERTISEMENT