Life

Ce a făcut Dorian Popa după ce s-a despărțit de Babs: “Venim peste tine”

Ce a făcut Dorian Popa după despărțirea de Babs. Unde a mers creatorul de conținut după anunțul făcut de fosta parteneră.
04.11.2023 | 16:53
Ce a facut Dorian Popa dupa ce sa despartit de Babs Venim peste tine
Ce a făcut Dorian Popa după despărțirea de Babs. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dorian Popa și Babs s-au despărțit, iar anunțul a fost făcut de fosta parteneră a creatorului de conținut. Se pare că lucrurile s-au terminat între cei doi în urmă cu ceva timp.

Ce a făcut Dorian Popa după despărțirea de Babs

După o relație de 11 ani, Dorian Popa și Claudia Iosif, cunoscută ca “Babs”, au decis să meargă pe drumuri separate. Despărțirea a avut loc în urmă cu o lună. Fosta parteneră a vloggerului a fost cea care a făcut anunțul.

ADVERTISEMENT

Claudia Iosif a făcut anunțul chiar în această dimineață, pentru a evita speculațiile care ar putea apărea în spațiul public. Aceasta și-a mutat atelierul într-o altă locație, însă nu a oferit mai multe detalii despre motivul despărțirii.

“Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a scris Babs pe Instastory.

ADVERTISEMENT

În schimb, Dorian Popa nu a anunțat nimic în legătură cu despărțirea de cea care i-a fost parteneră mai bine de un deceniu. Creatorul de conținut se ocupă, în schimb, de afacerile sale.

Dorian Popa a anunțat, pe rețelele sociale, că se află la Focșani, acolo unde a fost inaugurată o nouă locație a shaormeriei sale. Acesta a postat imagini și clipuri video de la ianugurare, fără a face comentarii despre separarea de Babs.

ADVERTISEMENT

“Hâtz cu bună dimineață, Focșănescule, ține-te bine că venim peste tine cu o tonă de shaorma gratuite, începând cu ora 12.00, Johnuțule, Bulevardul Unirii, chiar lângă scena mare, dăm shaorme gratuite pentru tot Focșaniul, de la 12.00 la 18.00 seara, pozele și autografele la pachet!”, a spus Dorian Popa pe Instagram.

Dorian Popa
Ce a făcut Dorian Popa după ce Babs a anunțat despărțirea. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Dorian Popa, probleme cu legea

Săptămâna trecută, Dorian Popa a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Cântărețul le-a spus oamenilor legii că a inhalat, involuntar, cannabis la o petrecere, însă raportul toxicologic a arătat altceva.

ADVERTISEMENT

Acesta ar fi consumat cannabis înainte de a se urca la volan, după cum a anunțat Sindicatul Europol. Din această cauză, Dorian Popa a rămas fără permisul de conducere.

“Azi a fost finalizat şi raportul toxicologic realizat de Institutul Naţional de Medicină Legală iar rezultatul se pare că nu a fost influenţat de cursul euro.

S-a confirmat prezenţa în organism a cannabisului, şi nu…nu e de la inhalarea involuntară de la alţi fumători”, se arată pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

ADVERTISEMENT
Tags: