Life

O nouă lovitură pentru Dorian Popa. Claudia Iosif și artistul s-au despărțit după 11 ani de relație

O nouă lovitură pentru Dorian Popa. Claudia Iosif și artistul s-au despărțit după 11 ani de relație. Ea a fost cea care a făcut anunțul.
04.11.2023 | 12:04
O noua lovitura pentru Dorian Popa Claudia Iosif si artistul sau despartit dupa 11 ani de relatie
Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dorian Popa primește o nouă lovitură. După 11 ani de relație cu Claudia Iosif, se pare că acum artistul e un om singur. Cei doi s-au despărțit, iar anunțul a fost făcut chiar de către aceasta.

Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit

Dorian Popa primește o nouă lovitură. După ce a fost prins la volan și ar fi consumat substanțe interzise, iată că acum, artistul este și un om singur. Claudia Iosif a confirmat despărțirea.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personale e socializare, Babs a anunțat că ea și faimosul artist nu mai formează un cuplu. Asta în condițiile în care în ultima vreme au tot apărut zvonuri legate de acest subiect.

Pentru a nu mai lăsa loc te interpretări, Claudia Iosif a confirmat că după 11 ani de relație, ea și Dorian Popa s-au despărțit. Și se pare că ruptura s-a produs în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

Conform postării sale, Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit luna trecută.  Mai departe, fiecare a luat-o pe drumul său, a mai adăugat aceasta, sperând să nu se lase loc de alte speculații.

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Probleme mari pentru celebrul artist

Trebuie menționat faptul că anterior, Babs nu a vrut să ofere detalii în acest sens. Întrebată dacă s-a despărțit de Dorian Popa, având în vedere că și-a mutat atelierul într-o altă locație, vedeta a preferat să păstreze tăcerea.

„Ce s-a întâmplat?! Poftim?! Nu pot să cred așa ceva, nu știu nimic, doamne! Doamne ferește! Noi chiar am vorbit dimineață, nu am știut nimic. Scuză-mă că trebuie să închid, chiar nu știu nimic”, a spus acesta, potrivit Libertatea.

ADVERTISEMENT

Pentru artist în schimb, lucrurile par să devină și mai complicate. A fost publicat și raportul toxicologic de la IML. Se pare că acesta ar fi consumat cannabis înainte de a se urca la volanul mașinii sale, după cum anunța Sindicatul Europol.  

ADVERTISEMENT