Life

Ce diferență de vârstă este între Raluca Bădulescu și noul ei iubit, Rareș. Tânărul are vloguri pe YouTube pe teme medicale

Raluca Bădulescu iubește precum în adolescență! Vedeta are un nou iubit, ceva mai tânăr decât ea. Cu ce se ocupă Rareș, tipul cu care fashionista l-a înlocuit pe fostul soț?
05.08.2022 | 16:25
Ce diferenta de varsta este intre Raluca Badulescu si noul ei iubit Rares Tanarul are vloguri pe YouTube pe teme medicale
Raluca Bădulescu și noul ei iubit, Rareș. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu e din nou în centrul atenției. De data asta nu pentru divorțul prin care a trecut în urmă cu două luni, ci dintr-un motiv mult mai fericit!

Iubirea nu are vârstă! Raluca Bădulescu, cu 20 de ani mai mare decât noul ei iubit, Rareș

După cum se știe deja, jurata de la Bravo, ai stil și-a refăcut de curând viața alături de un tânăr absolvent de Medicină. FANATIK a aflat ce diferență de vârstă este între cei doi porumbei. O diferență care nu poate decât s-o flateze pe fashionistă care, în ultima vreme, a întinerit în mod vizibil.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu are 47 de ani, însă, la condiția sa fizică, ai zice că abia a ieșit de pe băncile liceului. Vedeta a reușit să slăbească enorm, ajungând cu kilogramele la numărul vârstei sale: 47.

Vedeta Kanal D s-a afișat de curând cu noul ei partener de viață. E un tinerel despre care cârcotașii ar putea spune că i-ar putea fi copil. Doar că, dacă suntem sinceri, Băduleasca arată suficient de bine chiar și pentru un tip cu 20 de ani mai mic decât ea!

ADVERTISEMENT

Grigore Rareș Gabriel, pe numele său, a absolvit anul trecut Medicina la Universitatea Carol Davila. Băiatul nu are mai mult de 25-26 de ani, având în vedere că a intrat la liceu în urmă cu 11 ani, în anul 2011.

Așa arată Rareș, noul iubit al Ralucăi Bădulescu. Foto: Instagram

Rareș, noul iubit al vedetei Kanal D, e și youtuber

Tânărul este la fel de obișnuit cu camera de luat vederi precum aleasa inimii sale, doar că la o scară mult mai mică. Oricum, la vârsta sa, are tot timpul din lume să devină și mai cunoscut. Sfaturi cu privire la expunerea sa poate primi cu siguranță de la Raluca, o vedetă cu ceva experiență în televiziune.

ADVERTISEMENT

Pe lângă medicină, Rareș este pasionat și de social-media. Are un canal de Youtube unde pe perioada studenției realiza tot felul de clipuri interesante cu informații despre diferite boli. Tânărul prezenta o serie de curiozități din lumea medicală.

Cele mai multe clipuri pe care Rareș le-a realizat pe Youtube au legătură cu noul coronavirus. Ba chiar, se poate spune că pandemia l-a inspirat să aducă în prim-plan o serie de informații pe care cel mai probabil le-a deprins de pe băncile facultății.

ADVERTISEMENT

Nu știm dacă Raluca Bădulescu îl alintă și pe noul iubit cu apelativul ”Mămuțu”, așa cum îi spunea fostului soș, dar cert este că fashionista este în cea mai fericită perioadă a vieții sale. Chiar ea a declarat de curând că este extrem de împlinită din punct de vedere sentimental. E drept, nu a dorit să intre în detalii despre noua ei relație.

„E o perioadă intensă a vieții mele. Mă bucur din plin. Da! Pot spune că sunt îndrăgostită”, a declarat Raluca pentru wowbiz.ro, site-ul care a prezentat prima imagine cu ea și Rareș împreună.

Fostul soț s-a cuplat cu o afaceristă din Bacău

Și fostul soț al Ralucăi, Florin Stamin, traversează o perioadă în care inima îi bate din iubire. Bărbatul a pus ochii pe o altă femeie, pe nume Irina, pe care a dus-o taman în Ibiza, destinația în care Băduleasca are cele mai frumoase amintiri.

Femeia cu care Florin, ex-”Mămuțul” vedetei Kanal D, și-a refăcut viața are un magazin online unde vine șosete.

Raluca Bădulescu e ceva mai discretă de data aceasta cu privire la viața ei intimă, spre deosebire de perioada în care era căsătorită cu Florin.

Cu siguranță vedeta de la Kanal D nu e deranjată de posibilele critici pe care le-ar primi din partea haterilor, având în vedere diferența de vârstă dintre ea și Rareș Grigore. Raluca a știut să își trăiască dintotdeauna viața într-un mod nonconformist. Tocmai de asta e atât de iubită. Până la urmă… câinii latră, ursul trece!

ADVERTISEMENT