Life

Oferta momentului de la Digi RCS RDS. Ce pot să primească abonații până de Paște

Digi RCS RDS vine cu oferta momentului în România. Toți abonații se pot bucura de o mulțime de avantaje până de Paște.
23.04.2024 | 09:49
Oferta momentului de la Digi RCS RDS Ce pot sa primeasca abonatii pana de Paste
Oferta momentului de la Digi RCS RDS. Sursă foto: Facebook, Canva
ADVERTISEMENT

Digi RCS RDS vine cu oferta momentului pentru toți abonații săi. Astfel, toți cei care au un contract semnat cu gigantul în telecomunicații, ori au în plan să semneze vor avea doar de câștigat.

Oferta momentului de la Digi RCS RDS

Se apropie Paștele, iar cu această ocazie Digi RCS RDS lansează oferta momentului. Atât clienții noi cât și cei deja existenți pot profita de ea. Este vorba despre o reducere masivă la abonamente, în anumite condiții.

ADVERTISEMENT

Astfel, conform celui mai recent anunț venit din partea companiei, clienții pot beneficia de o reducere de 50% la factura lunară pentru serviciile de telefonie mobilă. Cum pot face însă acest lucru?

Campania Digi RCS RDS se desfășoară în perioada 22 aprilie și 6 mai, deci până de Paște. Iar în funcție de abonamentul ales, costurile lunare pot fi foarte mici. De asemenea, reducerea de 50% se aplică pentru o perioadă de 5 până la 8 luni, în funcție de caz.

ADVERTISEMENT

Cine își transferă abonamentul la Digi și semnează un contract pentru 24 de luni beneficiază de aceste avantaje. Oferta celor de la Digi RCS RDS este una cât se poate de tentantă, în funcție de numărul de telefoane portate.

Ce tarife oferă Digi până de Paște

Astfel, pentru pachetul Nelimitat, tariful este de 2,5 euro/lună timp de 4 luni pentru portarea unui singur număr de telefon. De cealaltă parte, prețul scade la 2 euro pe lună pentru 6 luni, în cazul a două numere transferate.

ADVERTISEMENT

Cine alege să porteze trei numere va avea un tarif de 1,75 euro pe lună timp de 8 luni. Iar cei care portează și mai multe numere beneficiază de preț special de doar 1,5 euro pe lună timp de 8 luni.

Oferta Digi RCS RDS mai oferă și alte avantaje. Abonamentul Nelimitat prevede internet, dar și minute nelimitate în toate rețelele, atât cele fixe cât și cele mobile. De asemenea, clienții se mai bucură și de alte 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE.

ADVERTISEMENT

Iar pentru cei care vor un telefon nou, este posibil și așa ceva. Digi le oferă clienților săi șansa de a alege telefonul la care visează în 24 de rate fixe, fără a mai fi nevoie de avans. De acest beneficiu se bucură însă doar cei care dețin cel puțin un serviciu fix Digi.

ADVERTISEMENT