Life

Ce diferență de vârstă există, de fapt, între Dana Rogoz şi soțul ei. Mulți au rămas surprinși când i-au văzut împreună

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt împreună de mulți ani, iar diferența de vârstă foarte mare nu a fost un impediment în relația lor.
15.07.2023 | 13:14
Ce diferenta de varsta exista de fapt intre Dana Rogoz si sotul ei Multi au ramas surprinsi cand iau vazut impreuna
Dana Rogoz și soțul ei, diferență de vârstă Fotomontaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt împreună de mulți ani, însă puțini știu ce diferență de vârstă este între ei. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului La Bloc, unde ea o interpreta pe Mimi, iar Radu Dragomir era regizorul serialului. În ciuda diferenței de vârstă mare dintre ei, Dana și regizorul s-au îndrăgostit. La început însă, relația lor a fost aspru criticată.

Diferența de vârstă dintre Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir nu a fost un impediment în relație

Actrița și regizorul și-au asumat relația de la început, însă, așa cum era de așteptat au existat și ochi critici la adresa lor. Asta pentru că, pe lângă faptul că lucrau împreună, între ei este o diferență de vârstă de 19 ani. În momentul în care s-au cunoscut, actrița avea doar 19, în timp ce regizorul avea 37. Deși au fost aspru criticați atunci, între timp, lumea s-a schimbat și le-a acceptat relația. Asta o spune chiar Dana Rogoz, iar acum cei doi nu mai sunt văzuți cu aceeași ochi ca atunci.

ADVERTISEMENT

”Când noi am început relația, el avea 37 de ani, eu 19 ani aproape. Pe vreme respectivă, la 37 de ani, oamenii comentau de el pe Facebook: ‘Moșul, moșul. El râde și acum. Eu le spun tuturor prietenilor mei, ‘Vedeți că foarte curând ajung la vârsta la care el era considerat moșul”, a mărturisit actrița în emisiunea La Măruță.

Dana Rogoz, despre cei care au criticat-o: “Și eu aș fi judecat”

Dana Rogoz spune că înainte erau multe prejudecăți în privința relației lor. Până și apropiații le-au pus sub semnul întrebării relația. O fire sinceră și asumată, Dana Rogoz susține că poate și ea, dacă era în locul altora, ar fi judecat. Cu toate acestea, actrița nu regretă nimic din ceea ce a făcut, mai ales că a simțit de la început că Radu va fi tatăl copiilor săi.

ADVERTISEMENT

”Pe vremea aia, eram cu toții mai rigizi. Cei care îl cunoșteau nu puneau la îndoială faptul că e ceva serios și că noi ne iubim, că ceva asumat. Cei care nu îl cunoșteau aveau prejudecăți. Și de o parte și de alta. Și în viața lui spuneau, ‘Băi, e prea tânără. La vară o să își găsească pe unul.

N-am avut nicio problemă. Real, și eu aș fi judecat, dacă nu mi s-ar fi întâmplat să trăiesc nebunia asta. Aș fi judecat la vârsta respectivă. Dar m-am maturizat și am înțeles că viața nu e ca în telenovele sau ce am fost noi educați la vremea respectivă. E mult mai complexă și alte criterii contează. Acum, nu judec niciun fel de relație. Cred că este o chestie de șansă să găsești omul acela”, a mai dezvăluit ea.

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt împreună de 20 de ani și s-au căsătorit în urmă cu 12 ani. Au împreună o fetiță și un băiețel de care sunt tare mândri. Anul trecut, frumoasa actriță a avut un mesaj special pentru soțul ei la împlinirea a 19 ani de relație.

„Am ajuns la aniversarea a 19 ani de relație! Deja pot spune că mai mult de jumătate din viata mea am petrecut-o alături de el. Ce noroc că ne-am întâlnit. Și cât de multe am realizat împreună în acesti 19 ani, iubind. La mulți ani, nouă!”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

ADVERTISEMENT