Life

Ce diferență de vârstă există între Lia Olguța Vasilescu și soțul său, Claudiu Manda. Primarul Craiovei este mai mare

Puțină lume știe ce diferență de vârstă există cu adevărat între primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu și soțul, Claudiu Manda
06.10.2023 | 19:00
Ce diferenta de varsta exista intre Lia Olguta Vasilescu si sotul sau Claudiu Manda Primarul Craiovei este mai mare
Cine este mai mare în relația Lia Olguța Vasilescu - Claudiu Manda. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lia Olguța Vasilescu reprezintă un nume aparte în politica românească. A ocupat de-a lungul timpului poziții înalte și a fost chiar mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea, într-o perioadă în care acesta conducea Partidul Social Democrat și părea de neîndepărtat din fruntea formațiunii.

Cu cât este mai mare Lia Olguța Vasilescu față de soțul său

Fost ministru al Muncii, Lia Olguța s-a recăsătorit în urmă cu câțiva ani. Alesul inimii, nimeni altul decât Claudiu Manda, europarlamentar. Puțini știu că actualul primar al Craiovei este născută pe 18 noiembrie 1974, potrivit CV-ului pe care l-a publicat pe site-ul oficial al orașului.

ADVERTISEMENT

Așadar, Lia Olguța are 49 de ani. Ocupă pentru a doua oară funcția de edil al orașului. A mai fost în fruntea Craiovei și în mandatul 2012 – 2016. Interesant este că aceasta și-a început cariera politică în sânul unui alt partid. Lia Olguța și-a trecut în CV și calitatea de membru fondator al Partidului România Mare, partid condus cu mână de fier de Corneliu Vadim Tudor.

Claudiu Manda este cel de-al doilea bărbat cu care s-a căsătorit Lia Olguța Vasilescu. Acesta este născut pe 20 decembrie 1975, așadar un an mai târziu față de actualul edil al Craiovei.

ADVERTISEMENT

Fost senator, europarlamentar, Claudiu Manda a ocupat și el funcția de ministru. A făcut-o în 2014 când a fost ministru delegat pentru Buget. L-a înlocuit atunci pe Liviu Voinea.

De remarcat că, în urmă cu doi ani de zile, Claudiu Manda a fost trimis în judecată de DNA. Acesta a fost acuzat de Direcția Națională de Anticorupție de săvârșirea infracțiunii de folosire a influenței ori autorității.

ADVERTISEMENT

Un alt moment aparte a fost reprezentat de nunta cu Lia Olguța Vasilescu. Cei doi au transmis că au avut parte de un dar consistent. Peste 200 de mii de euro și mai mult de 300 de mii de lei ar fi încasat mirii de atunci de la invitați.

Potrivit unei declarații de avere publicată de Manda înaintea preluării funcției de europarlamentar la Bruxelles, darul de nuntă a fost unul cu adevărat impresionant. Astfel, Lia Olguța Vasilescu și soțul său au primit nu mai puțin de 334 000 de lei, 246 400 de euro și 5200 de dolari.

ADVERTISEMENT

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda urmau să-l nășească pe Liviu Dragnea și pe iubita acestuia de atunci, Irina Tănase. Între timp, fostul lider PSD s-a despărțit de cea care trebuia să-i devină a doua soție. Și Liviu Dragnea a mai fost căsătorit în trecut.

S-a vorbit mult în acea perioadă despre separarea dintre Dragnea și tânăra Irina. Aceasta din urmă ar fi fost acuzată că l-a înșelat pe politician. Între timp, Liviu Dragnea s-a specializat în rețete postate pe internet.

ADVERTISEMENT