Life

Ce diferență de vârstă surprinzătoare există între Delia și iubitul ei, Răzvan Munteanu. Celebra cântăreața e mai mică

Care este diferența de vârstă dintre Delia și Răzvan Munteanu. Aceștia sunt o echipă și în plan profesional, dar jurata de la iUmor este mai mică.
22.10.2023 | 07:00
Ce diferenta de varsta surprinzatoare exista intre Delia si iubitul ei Razvan Munteanu Celebra cantareata e mai mica
Ce diferență de vârstă există între Delia și Răzvan Munteanu. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Delia și Răzvan Munteanu sunt o pereche în tot: casă, muncă, vacanțe. Povestea lor a început oficial în 2012, când au spus „da” la Starea Civilă, iar timpul le-a consolidat și mai mult relația, cu toate că artista este mai mică decât soțul său.

Ce diferență de vârstă există între Delia și Răzvan Munteanu

Delia și Răzvan Munteanu sunt un cuplu de milioane. Și nu doar pentru că afacerile pe care le dețin le aduc profituri uriașe, dar și pentru că formează echipa perfectă: acasă și la muncă.

ADVERTISEMENT

Povestea lor a început cu adevărat în 2012, atunci când au pășit în fața ofițerului de stare civilă și au devenit o familie și în acte, la doi ani de când s-au cunoscut într-unul din cluburile lui Răzvan, unde Delia a fost să cânte.

Acum, bărbatul nu-i este doar sprijin moral, ci și profesional, având în vedere că îi este soț și impresar. La început, omul de afaceri nu avea nicio treabă cu domeniul muzicii, dar pentru a-și susține soția, a făcut tranziția de la manager de club la manager muzical.

ADVERTISEMENT

„E din alt material. E pe științe exacte. Ne completăm firesc, chiar dacă sună a clișeu. E o parte creativă, care sunt eu, și una cu calcule. Cel mai mult m-a ajutat faptul că am avut încredere și intuiția să îmi dau seama că el are potențial pentru așa ceva.

Atunci când ne-am cunoscut el nu făcea asta. Ușor, ușor am început să-mi dau seama că este extrem de talentat în treaba asta, în multe direcții. La un moment dat, e un haos, nu înțeleg cum poate să țină pasul cu tot ce vrea să facă”, a spus Delia în trecut, în podcastul Aproximativ discuții, găzduit de Gojira pe YouTube.

ADVERTISEMENT

O pasiune comună a lor este reprezntată de călătorii, având numeroase vacanțe în diferite colțuri ale lumii. Dar ce nu știe multă lume despre ei este că artista, care a dezvăluit că îi place să copilărească încă, este mai mică decât soțul său. Mai exact, Delia are 41 de ani, iar Răzvan Munteanu 46.

Cum se înțeleg, de fapt. Mama vedetei de la Antena 1 a spus tot

În cadrul aceluiași interviu, Delia își caracteriza ca fiind foarte calm, calculat și informat în domenii distincte, iar asta a făcut-o să și-l dorească și ca partener de afaceri, pentru că a simțit că lângă el poate evolua.

ADVERTISEMENT

Același lucru l-a confirmat și mama juratei de la iUmor. Gina Matache a dezvăluit că nu vorbește des cu ginerele său, dar nu a putut să nu observe cât de bine se înțeleg cei doi și cât de mult îi iubește Răzvan Munteanu fiica.

„Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum.

Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin”, a declarat Gina Matache potrivit cancan.ro. 

ADVERTISEMENT