Life

Delia este campioana absolută la făcut bani din muzică! Ce profit fabulos a scos vedeta

Delia este artista care, la ora actuală, este singura care se poate lăuda cu profituri de milioane, declarate legal, din muzică.
29.08.2023 | 17:30
Delia este campioana absoluta la facut bani din muzica Ce profit fabulos a scos vedeta
Delia a câștigat sume uriașe din muzică / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Delia Munteanu – fostă Matache – este una dintre artistele care, de fiecare dată când scoate o melodie, reușește să creeze un adevărat val de aprecieri și de controverse. Iar succesul pe care îl are în muzică îi aduce și sume uriașe de bani în conturi, vedeta Antenei 1 reușind să doboare adevărate recorduri la încasări și profituri.

Câți bani face Delia din muzică

Delia a ajuns să fie plătită ca un star de la Hollywood în aparițiile sale legate de muzică. Sălile pline ochi, concertele – nu foarte multe, dar bine alese – i-au adus încasări de vis pentru orice artist. Iar acest lucru se poate observa și în încasările pe care firmele pe care le deține – singură sau alături de soțul ei, Răzvan Munteanu.

ADVERTISEMENT

Delia are, conform datelor publice consultate de FANATIK, mai multe afaceri. Cele legate de muzică sunt însă remarcabile. Astfel, în domeniu ea este implicată în trei companii. Roka Records, Stardelsound și, perla coroanei, Deliaevent sunt firmele care au activități legate de muzică, organizarea de concerte și spectacole.

Iar rezultatele financiare publicate pentru ultimul an fiscal sunt impresionante. Cifra de afaceri totală depășește lejer 9,6 milioane de lei, adică în jur de 2 milioane de euro. La capitolul profit, performanțele Deliei sunt la fel de serioase. Mai exact, peste 5,26 milioane de lei, adică mult peste un milion de euro.

ADVERTISEMENT

Important de precizat este că una dintre firmele juratei de la iUmor este pe primul loc, în România, la capitolul profit în cadrul obiectului de activitate. Mai exact, Delia a reușit să îl întreacă de la mare distanță pe Smiley sau pe alți artiști celebri precum Dan Bittman sau Dorian Popa. Ba chiar a reușit să obțină profit mult mai mare decât firme consacrate în organizarea de spectacole.

Delia, bani și din alte afaceri

Delia se ocupă de muzică și televiziune, dar nu se limitează la asta. Implicată alături de soțul ei și în alte companii, în ultimul an fiscal, jurata iUmor de la Antena 1, a reportat profituri frumoase și din terasa pe care o are în Centrul Vechi al Capitalei.

ADVERTISEMENT

Mai exact, conform datelor publicate de Ministerul Finanțelor din România, Delia și soțul ei au obținut un profit de peste 1,2 milioane de lei din barul din centrul Bucureștiului. Adică bine peste 250.000 de euro, bani care, raportați ca profit, pot fi transformați, după plata unor impozite, în dividente.

Delia, plătită regește și de Antena 1

Delia este una dintre cele mai longevive vedete ale Antenei 1. Cântăreața a fost, o perioadă, în juriul show-ului X-Factor, iar de sezoane bune este ”piesă de bază” în mecanismul iUmor.

ADVERTISEMENT

Vedeta, desigur, este plătită pe măsură pentur prestațiile sale din show-urile tv. Și, susțin informațiile noastre, vorbim de mii de euro pentru fiecare apariție, Delia fiind printre cele mai bine plătite vedete ale Antenei 1.

De altfel, începând cu 16 septembrie, Delia, alături de restul juraților iUmor, se întprc pe micile ecrane, la Antena 1. Cel de-al 15 sezon al show-ului se va desfășura sub sloganul O nebunie de comedie. De precizat este că emisiunea va avea noi figuri în juriu, dar și prezentatori la debut.

Delia, piesă controversată și videoclip provocator

De curând, Delia a lansat o piesă care, deja, provoacă adevărate controverse în spațiul public. Melodia Sirena Apelor, însoțită de un videoclip provocator, în care artista apare cu un look grunge, de-a dreptul surprinzător, are un sound aparte.

”Îmi place să experimentez din punct de vedere muzical, iar Alex Cotoi e partenerul de ”joacă” ideal. ”Sirena apelor” este una dintre piesele pe care abia așteptam să o lansez. Am (re)descoperit-o de curând și m-am bucurat că am putut să o relansez. Eu apreciez mult cultura romă, așa că m-au atras inevitabil foarte mult influențele din lăutarie ale piesei”, spunea Delia despre melodia lansată de curând și în care apare ca o sirenă modernă, fantastică, futuristă, îmbrăcată în latex.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43...
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43 de ani. Surpriză pentru soția lui Cristi Borcea!
Halep, greșeala care i-a răpit șansa revenirii în tenis: decizia ei proastă se...
Halep, greșeala care i-a răpit șansa revenirii în tenis: decizia ei proastă se repetă acum într-un alt caz de dopaj
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
Nu există, dar face bani. 10.000 de euro, lunar, pe Instagram
Nu există, dar face bani. 10.000 de euro, lunar, pe Instagram
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că...
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion
Care erau plăcerile culinare ale dacilor. Alimentele care erau un lux în dieta...
Care erau plăcerile culinare ale dacilor. Alimentele care erau un lux în dieta acestora
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română