Life

Ce diferență de vârstă surprinzătoare există între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Vedeta este mult mai mare decât fostul ei soț

Ce diferență de vârstă există între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Au fost împreună șapte ani, iar puțini știu ce diferență enormă de vârstă este între ei!
27.09.2023 | 12:58
Ce diferenta de varsta surprinzatoare exista intre Oana Zavoranu si Alex Ashraf Vedeta este mult mai mare decat fostul ei sot
Ce diferență de vârstă există între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ce diferență de vârstă surprinzătoare există între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Vedeta este mult mai mare decât cel care i-a fost soț.

Ce diferență de vârstă există între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au fost împreună șapte ani. Puțini știau ce diferență de vârstă este între cei doi, care acum sunt doar doi foști soți.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu este mai mare decât Alex Ashraf. Diferența dintre ei este de 14 ani! Oana Zăvoranu are 50 de ani, în timp ce bărbatul care i-a fost soț are 36.

Diferența de vârstă este neașteptată mai ales pentru că vedeta arată foarte bine și se menține într-o formă fizică de invidiat.

ADVERTISEMENT

Așa că puțini s-ar fi așteptat ca în realitate Oana Zăvoranu să fie cu mai bine de un deceniu mai în vârstă decât Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au divorțat. Ce a declarat vedeta

În relația dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au existat multe zvonuri privind despărțirea deja de mai multă vreme.

ADVERTISEMENT

Deși inițial vedeta îi lua apărarea soțului ei și căsniciei, se pare că până la urmă a recunoscut că de acum este o femeie liberă!

Oana Zăvoranu a spus că este, într-adevăr, o femeie fără angajamente. Chiar și așa, ea a spus că are chef de viață și de multă iubire, așa că menține o atitudine pozitivă după divorțul de Alex Ashraf.

ADVERTISEMENT

”Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă.

Să vină pretendenții! Glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”, a declarat Oana Zavoranu pentru Antena Stars.

Informațiile arată că Alex Ashraf nu este un bărbat singur în aceste momente, chiar dacă abia a divorțat. Acesta ar fi decis să divorțeze de Oana Zăvoranu și s-ar fi mutat la amanta sa, scrie Cancan.

ADVERTISEMENT