Life

Ce diferență mare de vârstă există, de fapt, între Victor Ponta și și soția sa, Daciana Sârbu. Fostul candidat la Cotroceni este mult mai mare

Câți ani diferență există între Victor Ponta și soția lui. Daciana Sârbu și politicianul sunt împreună de mai bine de un deceniu
14.01.2024 | 14:00
Ce diferenta mare de varsta exista de fapt intre Victor Ponta si si sotia sa Daciana Sarbu Fostul candidat la Cotroceni este mult mai mare
Câți ani diferență există între Victor Ponta și soția sa. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Victor Ponta și Daciana Sârbu formează unul dintre cele mai solide cupluri. Ani buni la rând, cei doi au fost implicați în politică, iar acum, Daciana s-a retras și s-a axat pe un alt domeniu care o pasionează mult mai mult. Cuplul nu se mai afișează foarte des împreună, dar lucrurile merg la fel de bine între ei.

Daciana Sârbu și Victor Ponta sunt împreună de mai bine de 20 de ani

Cuplul Daciana Sârbu și Victor Ponta a fost mereu în atenția publicului. Cei doi au făcut parte din scena politică, iar relația lor a început când nimeni nu se aștepta.

ADVERTISEMENT

Nu multă lume știe că, înainte de a fi cu Victor Ponta, Daciana Sârbu s-a iubit cu alți bărbați celebri din lumea mondenă, precum Mihai Morar și Tudor Chirilă.

Daciana Sârbu și Victor Ponta s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, pe vremea când aceasta a venit să se înscrie în partidul din care făcea parte Victor. La început, cei doi au fost prieteni, însă, relația a evoluat foarte repede și au devenit iubiți.

ADVERTISEMENT

Pe vremea când lucrurile au început să se înfiripe între ei, Victor era căsătorit cu Roxana Ponta, iar Daciana era și implicată într-o relație.

Cuplul Daciana și Victor au împreună trei copii

Politicianul și Daciana și-au oficializat imediat relația, iar nunta a avut loc într-un cadru de vis. Cei doi și-au unit destinul la Ambasada României din Beijing. Evenimentul a fost unul extrem de restrâns, iar aproape le-au fost doar prietenii apropiați.

ADVERTISEMENT

Deși relația lor este una foarte cunoscută, nu multă lume cunoaște că între cei doi există o diferență de vârstă semnificativă. Însă, acest aspect nu contează foarte mult pentru dinamica dintre ei.

Victor Ponta este mai mare decât Daciana Sârbu cu cinci ani. Victor s-a născut în 1972, iar Daciana este născută în 1977. Cei doi nu au pus niciodată accent pe această diferență de vârstă, ci au ales să se dezvolte împreună.

ADVERTISEMENT

Daciana și Victor au o familie superbă, iar amândoi încearcă să se implice cât mai mult în creșterea și educarea celor mici. Împreună, cuplul are trei copii, dintre care unul este din căsnicia anterioară a lui Victor, Maria și o fetiță adoptată.

Atunci când vine vorba de creșterea celor trei copiii, Daciana a recunoscut că Victor este un tată extraordinar și nu ratează nicio ocazie de a-i răsfăța. În schimb, Daciana este mâna de fier din familie, care impune regulile.

”Victor se descurcă foarte bine cu fetele, pentru că mami este cea cu regulile și tati e cu distracția. Ele ascultă de mama și de reguli, mai de voie, mai de nevoie, dar ascultă.”, a declarat Daciana pentru click.ro.

ADVERTISEMENT