Life

Ce diferență mare de vârstă există între Andra şi Cătălin Măruță. Celebra cântăreață este mult mai mică

Sunt un cuplu sudat și e greu să-ți dai seama, dar între Andra și Cătălin Măruță există o diferență destul de mare de vârstă.
08.07.2023 | 09:30
Ce diferenta mare de varsta exista intre Andra si Catalin Maruta Celebra cantareata este mult mai mica
Ce diferență de vârstă există între Andra și Cătălin Măruță. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță sunt de 15 ani căsătoriți și alături de cei doi copii ai lor formează una dintre cele mai sudate familii din showbizul din România. Vedetele ascund, însă, și un secret, acela că între ei există o diferență mare de vârstă.

Ce diferență de vârstă există între Andra și Cătălin Măruță

Pe Andra și Cătălin Măruță mulți români îi știu împreună parcă dintotdeauna și asta pentru că cei doi au căsnicie care durează de 15 ani. Cei doi și-au unit destinele în anul 2008 și de atunci sunt de nedespărțit.

ADVERTISEMENT

Și-au clădit între timp o familie pentru care sunt admirați de mulți oameni, Eva și David cucerind inimile tuturor de fiecare dată când îi văd. Totuși, cele doua vedete de la Pro TV ascund un secret pe care puțini oameni îl cunosc.

Mai exact, între Andra și Cătălin Măruță există o diferență destul de mare de vârstă, prezentatorul de la Pro TV fiind cu nouă ani mai mare. În prezent, el are 45 de ani, iar jurata de la Românii au talent 36.

ADVERTISEMENT

Ceea ce înseamnă că atunci când s-au căsătorit, Andra nu avea nici măcar 22 de ani împliniți, în timp ce soțul său ajunsese la 30 de ani. Totuși, acest lucru nu i-a împiedicat să se iubească, din contră.

Ce spunea Andra despre căsnicia cu Măruță

Invitată de curând în podacst-ul lui Mihai Bobonete, Andra a vorbit despre mariajul cu Cătălin Măruță. Cântăreața a mărturisit că între ei nu sunt toate roz și că mai există probleme, dar este convinsă că a găsit omul cu care să-și petreacă tot restul vieții.

ADVERTISEMENT

„Asta mi se întâmplă acum, voi împlini 37 de ani. Acum îmi spun exact vârsta. Acum simt mai mult nevoia de mai multă atenție din partea lui Cătălin. A fost foarte bine până acum, dar acum am nevoie de mai multă atenție. Nu știu dacă e vorba de vârstă. Vreau ca primul lucru când intri în casă să te uiți la mine.

Vreau, când deschizi ușa, să te uiți în ochii mei, să simt dragostea ta. Prefer genul ăsta de iubire, ca din filme. Nu că trebuie să punctăm de nu știu câte ori sex pe săptămână. Avem parte de câte ori se poate. De câte ori se poate să fugim de copii, să facem asta”, a spus Andra despre căsnicia cu Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Totodată, Andra a dezvăluit că, deși nu pare, ținând cont de meseria pe care o care, Cătălin Măruță este o persoană introvertită. „Eu am fost omul din această relație care a dat de la început mai mult. Cătălin e mai introvertit, de și nu pare. Eu m-am măritat la 22 de ani, dar am avut răbdarea asta să ne luăm unul după altul”,

ADVERTISEMENT