Life

După aproape 15 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță, Andra a făcut dezvăluirea: ”Nu facem investigații”

În anul în care împlinește 15 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță, Andra a recunoscut totul. Declarațiile vedetei de la Pro TV.
10.03.2023 | 09:22
Dupa aproape 15 ani de casnicie cu Catalin Maruta Andra a facut dezvaluirea Nu facem investigatii
În anul în care împlinește 15 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță, Andra a recunoscut totul. Declarațiile vedetei de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După aproape 15 ani de căsnicie cu prezentatorul show-ului La Măruță, frumoasa brunetă a făcut dezvăluirea. Jurata reality show-ului Românii au talent susține că nu face investigații în privința fidelității din cuplu.

În anul în care împlinește 15 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță, Andra a recunoscut totul. Declarațiile vedetei de la Pro TV

Cătălin Măruță și Andra împlinesc 18 ani de mariaj în vara lui 2023, cei doi parteneri de viață fiind extrem de uniți și compatibili din multe puncte de vedere. Vedetele de la Pro TV formează o familie fericită și împlinită.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață este foarte norocoasă că are un soț cu care se înțelege din priviri. Artista nu are senzația că luptă mai mult ea față de prezentator pentru că ambii își doresc să funcționeze legătura amoroasă.

Mai mult decât atât, bruneta recunoaște că micii gelozii există și că nu îi place să vadă în preajma partenerului o femeie prea multă vreme, mai ales dacă aceasta filtrează. De cele mai multe ori vedeta îl tachinează legat de aceste lucruri.

ADVERTISEMENT

„Fiecare are telefonul lui, nu ne căutăm mesaje. Noi ne știm parolele și ne putem debloca telefoanele, de multe ori iau telefonul lui pentru că am nevoie și i-am dat lui David telefonul meu să se joace sau să sune un coleg, dar nu pentru a verifica.

Și invers este valabil. Cătălin poate lua telefonul meu să facă o poză sau să sune, dar nu facem investigații, pentru că avem încredere unul în altul. Suntem soț și soție, nu detectivi particulari.

ADVERTISEMENT

Mici greșeli sigur că facem cu toții. Mă gândesc acum la momente în care poate am reacționat exagerat, m-am supărat când nu era cazul”, a mărturisit Andra într-un interviu pentru revista viva.ro.

Andra și Cătălin Măruță, un cuplu solid de 2 decenii

Andra și Cătălin Măruță sunt un cuplu solid de 2 decenii, jurata de la Românii au talent precizând că în toată această perioadă nu au fost momente foarte apăsătoare sau în care să stea supărați prea mult unul pe celălalt.

ADVERTISEMENT

Cântăreața crede în fidelitatea absolută, chiar dacă într-o legătură amoroasă mai există și momente de slăbiciune sau de rătăcire. Îndrăgita artistă crede că aceste lucruri pot fi depășite cu ajutorul sfaturilor venite de la psiholog.

ADVERTISEMENT