Life

Ce diferență mare de vârstă există între Gheorghe Hagi și soția sa, Marilena. Regele fotbalului românesc e mai în vârstă

Ce diferență de vârstă este între Gheorghe Hagi și soția sa, Marilena. Regele fotbalului românesc, mai mare decât partenera sa de viață.
18.11.2023 | 14:00
Ce diferenta mare de varsta exista intre Gheorghe Hagi si sotia sa Marilena Regele fotbalului romanesc e mai in varsta
Gheorghe Hagi și soția sa, Marilena. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce diferență de vârstă există între Gheorghe Hagi și Marilena, soția sa, cu care este căsătorit de aproape trei decenii. Fostul jucător de fotbal este mai mare decât partenera sa de viață.

Ce diferență de vârstă este între Gheorghe Hagi și soția sa, Marilena

Deși Gheorghe Hagi este cunoscut la nivel internațional pentru performanțele sale din lumea fotbalului, soția sa, Marilena, este o prezență ceva mai discretă.

ADVERTISEMENT

Partenera de viață a fostului fotbalist preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Cei doi sunt împreună de aproximativ trei decenii și au împreună doi copii.

Puțini știu că diferența de vârstă dintre regele fotbalului românesc și soția lui este de cinci ani. Gheorghe Hagi are 58 de ani, iar soția sa are 53 de ani.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător de fotbal a făcut, acum ceva timp, câteva dezvăluiri despre femeia care l-a făcut tată. Hagi a spus despre soția sa că este o femeie puternică și că a putut realiza orice alături de ea.

“Alături de ea, nimic n-a fost greu pentru mine. Soția nu s-a gândit să-mi spună vreodată ceva în legătură cu investiția în fotbal. Avem o relație frumoasă, e prea frumos.

ADVERTISEMENT

Ea mă înțelege cel mai bune, mă tolerează. Cu siguranță e cel mai bun prieten pe care îl am. Mai am pandalii de-ale mele”, a declarat Hagi pentru Orange Sport.

Cum s-au cunoscut Gheorghe Hagi și soția sa

După ce a divorțat de prima sa soție, Gică Hagi a cunoscut-o pe Marilena, care era studentă la vremea respectivă. Aceasta a recunoscut că era o fire timidă, dar s-a simțit din prima în largul ei alături de fostul jucător de fotbal.

ADVERTISEMENT

Cei doi au decis să fie discreți în privința relației, cel puțin o perioadă, însă Marilena nu s-a abținut și i-a mărturisit surorii ei totul. Cele două au păstrat totul secret până când Hagi și partenera sa și-au asumat relația.

“M-a invitat la restaurantul Select. Deşi eram îngrozitor de timidă, încă de la început m-am simţit în largul meu lângă el. Asta pentru că îmi semăna în multe privinţe. Şi el era timid, ca şi mine. (…) Eram studentă în anul II şi venea să mă ia de la facultate.

Îşi parca maşina pe o străduţă îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinţii mei. Totuşi, n-am rezistat prea mult şi i-am spus surorii mele cu cine am ieşit.

Am păstrat amândouă secretul până la prima mea ieşire în public alături de Gică. Era o petrecere machidonească. Toata lumea a fost surprinsă. Nu ştiau de unde am răsări”, a declarat Marilena Hagi pentru Viva, acum ceva timp.

În 1955, cei doi s-au căsătorit și formează și acum unul dintre cele mai solide cupluri din România. Fiul lor, Ianis (25 de ani), a decis să meargă pe urmele tatălui său și să fie fotbalist, iar fiica lor, Kira (27 de ani) este actriță.

ADVERTISEMENT