Life

Ce diferență uriașă de vârstă există, de fapt, între Dan Șucu și soția sa, Diana. Patronul Rapidului e mult mai în vârstă

Ce diferență uriașă de vârstă există între Dan Șucu și soția lui, Diana Șucu. Patronul de la Rapid este mult mai mare față de ea.
19.11.2023 | 14:00
Ce diferenta uriasa de varsta exista de fapt intre Dan Sucu si sotia sa Diana Patronul Rapidului e mult mai in varsta
Ce diferență uriașă de vârstă există între Dan Șucu și soția sa. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Ce diferență uriașă de vârstă există, de fapt, între Dan Șucu și soția sa, Diana. Patronul de la Rapid este mult mai în vârstă.

Ce diferență uriașă de vârstă există între Dan Șucu și soția sa

Dan Șucu și soția sa sunt împreună de mai bine de 16 ani. Între cei doi soți există o diferență de vârstă semnificativă, patronul de la Rapid fiind cel mai în vârstă. Dan Șucu are 60 de ani, în timp ce soția lui are 48 de ani.

ADVERTISEMENT

Diana Șucu a fost prezentatoare de televiziune, dar s-a retras din activitate și se ocupă acum de alte proiecte.

Patronul Mobexpert are succes în afaceri, dar și cu soția lui, Diana. Cei doi sunt împreună de mult timp, iar Dan Șucu a cerut-o de nevastă pe Diana în anul 2005.

ADVERTISEMENT

Diana Șucu, declarații de dragoste pentru Dan Șucu

Diana Șucu nu se ferește să își arate aprecierea pentru soțul ei pe rețelele de socializare. Aceasta i-a făcut și unele declarații de dragoste în trecut, la zilele speciale din viața lor.

Spre exemplu, în ziua în care a fost cerută de soție, Diana Șucu a vorbit despre soțul ei și despre cât de frumoasă e relația dintre ei.

ADVERTISEMENT

„4 august 2005, ziua în care iubitul meu a îngenuncheat și m-a cerut de nevastă, practic ziua în care am devenit soție.

Îi mulțumesc pentru că mă iubește, mă respectă și are grijă de mine. Îi mulțumesc pentru că a ales să-și împartă fiecare clipă cu mine. La mulți ani, iubirii noastre!”, scria Diana Șucu pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Relația dintre patronul Rapidului și soția sa nu a fost una lipsită de greutăți.

După divorțul de Camelia Șucu, fiicele pe care le au împreună cei doi oameni de afaceri și-ar fi dorit o împăcare. Ele nu ar fi acceptat-o în viața lor pe noua iubită a tatălui.

Diana Lăscărescu și Dan Șucu s-au logodit chiar înainte de a fi pronunțat divorțul. Partajul dintre el și fosta soție a durat mai bine de trei ani.

ADVERTISEMENT
Tags: