Life

Ce diferență uriașă de vârstă există, de fapt, între Daniela Nane și noul ei iubit, Octavian. Actrița este mult mai mare

Care este, de fapt, diferența de vârstă dintre Daniela Nane și noul său partener de viață. Octavian Ene este cu mult mai mic.
10.02.2024 | 10:39
Ce diferenta uriasa de varsta exista de fapt intre Daniela Nane si noul ei iubit Octavian Actrita este mult mai mare
Ce diferență de vârstă există între Daniela Nane și noul său iubit. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Luna februarie a anului 2024 a început cu o veste complet neașteptată care a zguduit showbizul românesc. Daniela Nane, în vârstă de 52 de ani, a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Octavian Ene, un tenor cu mult mai tânăr decât ea.

Daniela Nane este mult mai mare decât Octavian Ene, bărbatul cu care a fost surprinsă

Una dintre cele mai neașteptate întâmplări ale anului 2024 a avut loc în urmă cu câteva zile, la început de februarie. Paparazzii de la Media Flux au surprins-o pe Daniela Nane, despre care se știa că este soția lui Adrian Cioroianu, în ipostaze tandre cu un alt bărbat.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Octavian Ene, tenor, cu care prima Miss România de după Revoluție se săruta cu patos în fața hotelului Hilton, pe Calea Victoriei și, mai apoi, în mașina actualului profesor universitar de la Facultatea de Istorie de la Universitatea București și director al Bibliotecii Naţionale a României.

După ce vestea s-a răspândit și a ajuns la urechile tuturor românilor, Daniela Nane a făcut un anunț surprinzător. Frumoasa actriță a dezvăluit că este, oficial, o femeie divorțată și își dorește să-i fie respectată intimitatea.

ADVERTISEMENT

„Sunt o femeie divorțată. Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, la fel ca până acum. Cu prețuire”, a fost mesajul scurt transmis de Daniela Nane pe contul său de Facebook după apariția imaginilor.

Noul iubit era doar un copil când ea câștiga titlul de Miss România

La fel de surprinzător este și faptul că Daniela Nane, în vârstă de 52 de ani, s-a îndrăgostit de un bărbat cu mult mai mic decât ea. Octavian Ene nu are nici 30 de ani, iar diferența de vârstă nu este deloc una mică.

ADVERTISEMENT

În anul 1991, atunci când ea câștiga titlul de Miss România, el nu era decât un copil, dar din imaginile surprinse, ai căror protagoniști sunt, este clar că acest lucru nu a fost un impediment în calea iubirii.

Octavian Ene a terminat liceul Gheorghe Șincai din București, iar apoi a studiat Canto la Universitatea Națională de Muzică București. La momentul actual, este doctorand al instituției anterior numite.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tânărul care a cucerit-o pe Daniela Nane activează ca solist vocal și tenor la Teatrul Muzical Ambasadorii- unde actrița originară din Iași este director ambasador, după cum notează sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT