Life

Ce diferență uriașă de vârstă există între Gabriela Firea și Florentin Pandele. Fosta prezentatoare TV este mult mai mică

Diferența uriașă vârsta dintre Gabriela Firea și Florentin Pandele. Sunt căsătoriți de 13 ani, dar fosta prezentatoare este cu mult mai mică.
17.09.2023 | 15:07
Ce diferenta uriasa de varsta exista intre Gabriela Firea si Florentin Pandele Fosta prezentatoare TV este mult mai mica
Ce diferență de vârstă există între Gabriela Cristea și Florentin Pandele. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce diferență de vârstă există între Gabriela Cristea și Florin Pandele. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 13 ani și își păstrează căsnicia departe de ochii curioșilor, mai ales că activitatea profesională le este mereu sub lupă.

Ce diferență de vârstă există între Gabriela Firea și Forentin Pandele

Gabriela Firea și Florentin Pandele au fost implicați în ultimele luni într-un scandal fără precedent, după apariția informațiilor despre neregulile din azilele de bătrâni, transformate în centre ale groazei.

ADVERTISEMENT

În urma dezvăluirilor, Gabriela Firea și-a dat demisia din funcția de ministru, iar soțul său, primarul comunei Voluntari a intrat în atenția autorităților. Totuși, un lucru este cert, dragostea nu le este afectată de ce se întâmplă în jur.

Cariera Gabrielei Cristea a avut o ascensiune văzută de toată lumea. De la prezentatoare de televiziune a trecut la politician. A fost primar al Capitalei, mandatul său fiind de asemenea presărat cu scandaluri, iar apoi a culminat cu ocuparea funcției de ministru în guvernele de coaliție PNL-PSD.

ADVERTISEMENT

Totodată, Florentin Pandele are în spate cinci mandate de primar în Voluntari. Primul a fost în anul 2000, atunci când făcea parte din PNL. Ulterior, din anul 2004, a trecut și el la PSD.

Sunt căsătoriți de 13 ani

Sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună doi băieți, pe David Petru, în vârstă de 11 ani, și pe Zian Mihail, care are 8 ani. Se iubesc și încearcă să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, astfel că puțini știu că între ei există o diferență de vârstă uriașă.

ADVERTISEMENT

Gabriela Firea provine dintr-o familie modestă din Bacău și s-a născut pe 13 iulie 1972. După liceu, s-a mutat în București, unde a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București.

Ulterior, a intrat și la ASE, iar în anul 2010, atunci când s-a căsătorit cu Florentin Pandela, era licențiată ca doctorand în economie. De altfel, fosta prezentatoare de televiziune și-a oficializat relația cu actualul partener la doar câteba luni după ce primul său soț a murit.

ADVERTISEMENT

Florentin Pandele este de origine din Ilfov și a venit pe lume pe 3 aprilie 1961. Astfel că, la un simplu calcul matematic, rezultă că primarul din Voluntari este cu 11 ani mai mare decât soția lui.

ADVERTISEMENT