Life

Ce diferență uriașă de vârstă există între George Copos și noua soţie, Elena. Fostul patron al Rapidului este mult mai mare

Cum a început povestea de dragoste dintre George Copos și actuala lui soție. Între ei există o diferență majoră de vârstă.
28.10.2023 | 15:00
Ce diferenta uriasa de varsta exista intre George Copos si noua sotie Elena Fostul patron al Rapidului este mult mai mare
Ce diferență de vârstă există între George Copos și noua lui soție. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook/ Carmen Manu-Ionita
ADVERTISEMENT

George Copos și actuala lui soție au trăit o poveste de dragoste interzisă timp de mulți ani. A început încă de pe vremea când el era căsătorit cu altcineva. Dar nici asta, nici diferența de vârstă majoră nu i-a împiedicat să se iubească.

Ce diferență de vârstă există între George Copos și soția lui

George Copos a împlinit anul acesta 70 de ani și a avut o petrecere de pomină organizată la hotelul său, „Athenee Palace”. La aniversare a fost prezent și Dan Șucu, actual acționar al Rapidului, ceea ce i-a făcut pe unii să se întrebe dacă nu se poate vorbi despre o revenire la clubul fotbal a sărbătoritului.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu mai este chiar la prima tinerețe, George Copos arată și se simte extraordinar. Iar un merit ar putea să-l aibă și dragostea de care este înconjurat la momentul actual.

În plus, trebuie să țină pasul cu actuala soție. Elena este mai mică decât el cu 27 de ani și începutul poveștii lor de dragoste este unul complicat, dat fiind faptul că a început pe vremea când George Copos era căsătorit cu Cristiana, fosta parteneră de viață.

ADVERTISEMENT

Elena Copos, fostă Stoica, s-a născut în 1979 în București, iar pe soțul său l-a cunoscut la pe vremea când lucra la Crowne Plaza, hotelul fostului patron de la Rapid, iar relația lor și-ar avea originile în anul 2006.

De la postul de secretară a avansat repede și a ajuns să ocupe postul de marketing manager, dar și locul permanent în inima lui George Copos, pe care l-a făcut și tatăl unei fetițe, Daria Maria, acum în vârstă de 12 ani, notează ziare.com. 

ADVERTISEMENT

S-au căsătorit în 2018

George Copos și Elena s-au căsătorit în urmă cu cinci ani, după ce fostul patron de la Rapid a divorțat de Cristiana, femeia cu care are și o fiică. Alexandra are 36 de ani și locuiește în Londra, alături de soțul și copilul său.

După spusele fostului preşedinte al Ligii, Mitică Dragomir, George Copos și Elena, noua lui soție,  formează împreună cu fiica lor o familie foarte fericită și împlinită.

ADVERTISEMENT

De altfel, chiar recent au apărut la nunta fiului Gabrielei Firea, care a avut loc la hotelul InterContinental Athénée Palace. Într-o fotografie publicată pe Facebook de Carmen Ioniță, organizatiarea evenimentului, cei doi apar îmbrățișați și par la fel de îndrăgostiți ca niște adolescenți.

ADVERTISEMENT
Tags:
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice,...
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice, cu ploi torențiale și grindină
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Adriana Bahmuțeanu, încă un divorț. S-a despărțit de George Restivan
Adriana Bahmuțeanu, încă un divorț. S-a despărțit de George Restivan
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink