Life

Ce e bine să bei dimineața, după ce te-ai trezit. Băutura pe care medicul Vlad Ciurea o recomandă: ”Să bem două pahare”

Ce trebuie să consumi neapărat imediat ce te-ai trezit. Licoarea pe care doctorul Vlad Ciurea o consideră foarte sănătoasă.
31.03.2024 | 00:00
Ce e bine sa bei dimineata dupa ce teai trezit Bautura pe care medicul Vlad Ciurea o recomanda Sa bem doua pahare
Ce trebuie să consumi neapărat imediat ce te-ai trezit. Licoarea pe care doctorul Vlad Ciurea o consideră foarte sănătoasă. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ce e bine să bei dimineața, după ce te-ai trezit. Băutura pe care medicul Vlad Ciurea o recomandă. Specialistul susține că este bine să bem două pahare pentru a putea elimina ”impuritățile” din organismul uman.

Ce trebuie să consumi neapărat imediat ce te-ai trezit. Licoarea pe care doctorul Vlad Ciurea o consideră foarte sănătoasă

Ce trebuie să consumi neapărat imediat ce te-ai trezit. Licoarea pe care doctorul Vlad Ciurea o consideră foarte sănătoasă și pe care trebuie să o aibă toată lumea în casă. Expertul are mai multe sfaturi pentru oameni.

ADVERTISEMENT

În primul rând, neurochirurgul îi sfătuiește pe români să deschidă ferestrele după ce se dau jos din pat. În al doilea rând, îi îndeamnă să bea două pahare cu apă. Primul are rolul de a elimina toate ”dejecțiile” din corp.

Al doilea pahar cu apă este ideal pentru circulație pentru că reușește să pună organismul în mișcare. În felul acesta creierul este mai sănătos, mai spune specialistul care crede că apa pe stomacul gol este aur curat.

ADVERTISEMENT

„Dimineața, trebuie să ne trezim cât mai devreme, să deschidem geamurile larg și să facem câteva exerciții de inspirație și expirație. Un profesor din Academia rusă, care a trăit o perioadă în Siberia, spune că se poate trăi 150 de ani cu aerul curat din Siberia.

Aerul acela să intre în plămâni. Acele mici exerciții fizice ajută creierul să se încălzească, să pornească toate circuitele. Apoi, să bem două pahare de apă la temperatura camerei.

ADVERTISEMENT

Primul este extraordinar pentru că evacuează toate «dejecțiile» tubului digestiv. Al doilea pahar cu apă este foarte bun pentru că intră în circulație și pune «locomotiva» în mișcare”, a declarat medicul Vlad Ciurea într-o emisiune de la Antena 3.

Doctorul Vlad Ciurea, despre apa consumată dimineața

Doctorul Vlad Ciurea a venit și cu o serie de explicații despre apa care trebuie consumată neapărat în fiecare dimineață. Profesorul susține că apa trebuie să fie întotdeauna plată, nicidecum minerală sau cu gheață.

ADVERTISEMENT

În plus, specialistul le recomandă oamenilor să stea departe de apa cu diverse arome, mai ales pe stomacul gol. Băutura nu trebuie amestecată cu alte substanțe și nici măcar cu lămâie, ci trebuie să fie simplă.

„Trebuie să începem încă de dimineață, cu primele raze de soare și cu un zâmbet.  Să gândim pozitiv, să ne uităm la ce este frumos și chiar dacă lucrurile nu sunt chiar cum gândim noi, să deschidem geamul.

Să inspirăm aer curat dimineața, să fim extrem de optimiști și să gândim la ce va fi peste zi, bine și foarte bine”, a adăugat medicul Vlad Ciurea, mai arată sursa menționată. După o noapte de odihnă creierul trebuie trezit pentru a funcționa la capacitate maximă.

ADVERTISEMENT
Tags: