Life

Ce face Cristina Joia când nu filmează pentru Visuri la cheie: ”Am tot felul de plăceri vinovate”

Cum își ocupă timpul Cristina Joia când nu este la Visuri la cheie. Vedeta a dezvăluit care sunt activitățile preferate.
21.07.2023 | 09:53
Ce face Cristina Joia cand nu filmeaza pentru Visuri la cheie Am tot felul de placeri vinovate
Cum își ocupă timpul Cristina Joia când nu este la Visuri la cheie. Vedeta a dezvăluit care sunt activitățile preferate. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ce face Cristina Joia când nu filmează pentru Visuri la cheie. Cunoscutul designer de la Pro TV are tot felul de plăceri vinovate și spune că este o femeie de neoprit pentru că muncește enorm în domeniul profesional.

Cum își ocupă timpul Cristina Joia când nu este la Visuri la cheie. Vedeta a dezvăluit care sunt activitățile preferate

Cristina Joia a spus cum își ocupă timpul când nu este la Visuri la cheie. Vedeta a dezvăluit care sunt activitățile preferate, primul lucru pe care îl face dimineața este să fie recunoscătoare pentru ziua care începe.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată se trezește cu o stare de bine, optimistă, acesta fiind modul său de a trăi. Designerul de la Pro TV iubește ceea ce face și tot ce realizează are legătură cu pasiunea sa. Are multe proiecte de amenajări independente de emisiunea moderată de Dragoș Bucur.

„Sunt tare fericită când termin o casă și fac ședință foto. E ca și cum copilul a crescut, acum se duce în lume:)  E o satisfacție că tu creezi un spațiu în care o familie va trăi atâtea.

ADVERTISEMENT

Pictez pentru proiectele mele sau colaborez cu alți arhitecți care includ arta mea în amenajări. Petrec timp cu cei dragi (inclusiv cei cu 4 picioare:), îmi place să mă pierd prin muzee.

Merg la Operă, teatru, cinema (insist să vad filmele bune la Cinema și nu acasă). Citesc pe terasă, alerg prin parc (nu am timp de sală și nici nu îmi place), merg la concerte (alternativ, jazz, rock).

ADVERTISEMENT

Am tot felul de plăceri vinovate, gen mănânc pufuleți în cadă sau înghețată prin oraș la 12 noaptea când se închide gelateria”, a declarat Cristina Joia de la Visuri la cheie într-un interviu pentru ciao.ro.

Cristina Joia, de 6 ani în echipa de la Visuri la cheie

Cristina Joia face parte din echipa de la Visuri la cheie de 6 ani. Vedeta de la Pro TV este foarte bucuroasă, are energie și muncește cu entuziasm alături de colegii săi cu care nu a intrat niciodată în conflict.

ADVERTISEMENT

Designerul de interior consideră că nu are niciun fel de ego sau orgolii și de aceea lucrurile decurg extraordinar pe platourile de filmare. Acum lucrează la o casă pentru adolescenți, proiectul fiind construit de la zero.

„Nu pot să vă spun mai multe decât că va fi o poveste incredibilă și vă veți raporta altfel la generația de adolescenți după ce veți vedea emisiunea”, a completat Cristina Joia, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT