Life

Cristina Joia, detalii din culisele noului sezon Visuri la cheie. Cum l-a descris pe Dragoș Bucur: „E puțin frustrat”

Cristina Joia a făcut anunțul despre emisiunea Visuri la cheie. Au început preselecțiile pentru noul sezon al emisiunii.
12.04.2023 | 14:30
Cristina Joia detalii din culisele noului sezon Visuri la cheie Cum la descris pe Dragos Bucur E putin frustrat
Cristina Joia a spus care este cea mai mare frustrare a lui Dragoș Bucur când vine vorba de Visuri la cheie. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Echipa emisiunii Visuri la cheie a dat startul sezonului cu numărul 10. Nu doar că oamenii se pot înscrie la preselecții, dar deja au fost terminate și două apartamente. Cristina Joia este cea care a oferit detalii.

Cristina Joia, detalii despre noul sezon al emisiunii Visuri la cheie

Anunțul mult așteptat de fanii emisiunii Visuri la cheie a fost făcut de Cristina Joia. Au început preselecțiile pentru sezonul 10, iar cei care își doresc pot să-și înscrie poveștile lor sau ale unor cunoscuți pe adresa visurilacheie.protv.ro.

ADVERTISEMENT

Cristina Joia a oferit mai multe detalii în carul show-ului Vorbește lumea. Arhitecta a mărturisit că filmările pentru emisiunea atât de iubită de români pentru că schimbă vieți au început de trei săptămâni, iar echipa nu a stat degeaba.

„Am început să filmăm acum trei săptămâni și deja am predat primul apartament. Ne-am dorit foarte mult. Înainte de sărbători, am intrat, așa, în forță. Mâine predăm al doilea apartament. Sunt apartamente mici. Apoi urmează casele, la case e puțin mai complicat”, a spus Cristina Joia despre Visuri la cheie.

ADVERTISEMENT

Noul sezon nu vine cu schimbări prea mari în rândul echipei. „Colegii mei sunt Alex și Andra, Oana. Au rămas colegii din vechiul sezon, mai puțin Mara. Și Andrei, dar care a fost episoade. Andrei Samoil nu mai e. Și Dragoș și Florin, el este de 10 ani, este atemporal. Sunt etape care durează și atunci suntem disperați. Facem electrica noaptea”.

În plus, vechile obiceiuri se păstrează. De pildă, Dragoș Bucur sare cu încredere în pat la final, pentru a-i testa calitatea. Totodată, se bucură când poate demola în voie și se frustrează când nu. 

ADVERTISEMENT

„Face asta de fiecare dată. El e un pic frustrat, așa, la bloc. Că la blocuri nu ai voie, că afectezi structura, nu poți să demolezi ce îți dorești. Aici e, așa, o fereastră, un toc de ușă. Și eu demolez, e terapeutic”, a afirmat Cristina Joia.

Poveștile care au impresionat-o pe Cristina Joia

Cristina Joia face parte din proiectul Visuri la cheie de șase sezoane, dar, în continuare, posedă același entuziasm. „Eu sunt în toate episoadele. Colegii mei se rotesc. Îmi place foarte mult proiectul. Nu ai unde în altă parte să trăiești emoția aia. E un pachet cu atât de multe lucruri. Îți oferă atât de multe satisfacții. Nu doar profesional. De fapt, pe partea emoțională și de suflet sunt niște lucruri incredibile”, a mărturisit arhitecta.

ADVERTISEMENT

În tot acest timp, a întâlnit și povești care au marcat-o. De departe, cea mai cunoscută este cea a Simonei, adolescenta care a murit de cancer„Pentru noi toți, și mai ales pentru mine, Simona- fata care a murit de cancer când a făcut 18 ani- a făcut cu noi majoratul. Și era absolut fabuloasă. Era atât de luminoasă. Ea acceptase tot ce se întâmpla. Noi plângeam pe la colțuri, nu eram în stare să vorbim cu ea și nu bușea plânsul. Era un înger. În prezența ei simțea că tu te încarci”, și-a amintit Cristina Joia.

Iar una dintre cele mai frumoase amintiri cu care Cristina Joia a rămas de la Visuri la cheie este cea a unui tată în scaun cu rotile care a reușit să vadă finalizate camerele fetițelor sale. „Își dorea foarte mult să vadă această mansardă. În momentul predării, noi l-am ajutat. L-am ținut de subțioară, dar în scaun cu rotile nu putea urca. Un picior putea să-l miște puțin. Când a urcat, toată lumea plângea. Și a putut să vadă mansarda amenajată. Înainte era în pod”, a încheiat arhitecta de la Visuri la cheie.

ADVERTISEMENT
Tags: