Life

Ce face Cristina Mihaela Dorobanțu în Turcia când nu prezintă Puterea Dragostei. A devenit deja o obișnuință

02.02.2021 | 15:51
Ce face Cristina Mihaela Dorobantu in Turcia cand nu prezinta Puterea Dragostei A devenit deja o obisnuinta
Ce face Cristina Mihaela Dorobanțu în Turcia când nu prezintă Puterea Dragostei. A devenit deja o obișnuință. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cristina Mihaela Dorobanțu a dezvăluit ce face în Turcia atunci când are pauză de la filmările pentru emisiunea matrimonială „Puterea Dragostei”, care se difuzează la Kanal D. Vedeta și-a făcut o obișnuință din a se plimba. 

Fosta prezentatoare de la „Îmi place dansul” a mărturisit că adoră să meargă la shopping, locurile pe care le frecventează cel mai des fiind mall-urile și bazarul din Istanbul. Frumoasa șatenă își achiziționează tot felul de obiecte pentru emisiune și nu numai.

ADVERTISEMENT

Deși a devenit mai cumpătată în ultima perioadă în ceea ce privește cheltuitul banilor, Cristina Mihaela Dorobanțu nu poate sta prea departe de haine și accesorii, pe care pune foarte mare accent de când moderează show-ul matrimonial.

Cristina Mihaela Dorobanțu, despre activitățile din timpul liber. Ce face în Turcia

Cristina Mihaela Dorobanțu a mai precizat că în ultima vreme cumpără și alte lucruri esențiale, nu numai obiecte vestimentare, bijuterii și încălțăminte. Mai exact, șatena a reușit să achiziționeze mai multe obiecte și piese de mobilier pentru apartamentul din București.

ADVERTISEMENT

Totodată, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a început să cumpere cărți și obiecte decorative pentru a-și pune la punct locuința achiziționată în Capitală, chiar dacă de luni bune stă mai mult în Turcia unde filmează pentru „Puterea Dragostei”.

„Când nu prezint emisiunea, merg în bazar și la mall. Îmi place foarte mult să fac shopping aici. Dincolo de hainele pe care mi le achiziționez, fie pentru emisiune sau pentru alte ocazii, în ultima perioadă am cumpărat cărți, enciclopedii și obiecte decorative pentru casă.

ADVERTISEMENT

Nu mai sunt cheltuitoare, dar am fost. În ultima perioadă am investit în apartamentul meu din București, mi-am achiziționat obiecte de mobilier. Cheltuiesc banii cu cap”, a mărturisit Cristina Mihaela Dorobanțu într-un interviu pentru ciao.ro.

Frumoasa vedetă pune foarte mare preț pe haine, însă nu scoate sume colosale din buzunar pentru ele. Prezentatoarea de la Kanal D se îmbracă de la branduri românești, precizând la un moment dacă că nu are piese vestimentare care să depășească 1.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Cristina Mihaela Dorobanțu preferă să investească mai mult în încălțăminte și accesorii, dovadă că are foarte multe din acestea. Gazda show-ului „Puterea Dragostei” are peste 100 de perechi de pantofi scumpi, dar și care pot fi cumpărați la prețuri mai mici.

„Am ceva….le-am numărat, dar am mai dăruit din ele, am cred că peste 100 de perechi. Nu sunt de brand toate, dar am”, spunea fosta moderatoare a rubricii „Secrete între fete” de la „Teo Show”.

ADVERTISEMENT