Life

Ce face Dana Roba cu apartamentul groazei, în care a locuit cu călăul ei: „Ca la hotel”

Dana Roba s-a hotărât ce face cu apartamentul groazei, locuința în care era să fie omorâtă anul trecut de fostul soț. Ce anunț a făcut?
02.01.2024 | 18:32
Ce face Dana Roba cu apartamentul groazei in care a locuit cu calaul ei Ca la hotel
Dana Roba a hotărât ce face cu apartamentul groazei. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dana Roba vrea să arunce toate amintirile urâte din cel mai greu an al vieții sale, 2023. Apartamentul groazei, cel în care a locuit cu fostul ei soț, unde a fost lovită cu ciocanul în cap de era să moară, este pe punctul de a fi vândut.

Dana Roba vrea să renunțe la apartamentul groazei

Make-up artista a dezvăluit că vrea să vândă locuința în care și-a văzut moartea cu ochii pe o sumă de 100.000 de euro. Fiecare colț al casei sale îi amintește de nenorocirea care i-a marcat viața, dar care a făcut-o și mai puternică.

ADVERTISEMENT

Dana Roba a început deja să facă niște schimbări importamente în apartament și îl va pune la vânzare. Acum, vedeta spune că arată ca la hotel după ce a făcut niște modificări ici-colo.

Bruneta vrea să le cumpere o casă fiicelor sale, undeva aproape de Timișoara. Dana Roba a spus că vrea să vândă apartamentul cu tot cu mobila pe care a achiziționat-o, mărturisind că locuința arată și mai frumos acum, ca la hotel.

ADVERTISEMENT

„Aș vinde, cu tot cu mobilă, cu suma de 100.000 de euro”

„Aș vinde apartamentul, cu tot cu mobilă, cu suma de 100.000 de euro. Vreau să le cumpăr o casă, pe pământ, fiicelor mele, cu 2-3 camere și bucătărie, undeva, lângă Timișoara. Mi-ar plăcea să fie aproape de salonul meu de înfrumusețare.

Aș vinde apartamentul mai degrabă ca să scape fetele mele de amintirea cumplită din acea noapte… În care tatăl lor m-a adus în pragul morții. Eu, personal, m-am mai obișnuit. Pot dormi. Am remobilat frumos, ca la hotel. La urma urmei, în acest apartament sunt banii mei, munciți de mine”, a declarat Dana Roba pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Dana Roba și-a refăcut viața după separarea de soțul care a încercat să îi ia viață alături de un bărbat pe nume Beni.

Pentru vedetă, au fost primele sărbători cu adevărate liniștite din ultimii ani, căci alături de fostul partener a trăit doar umilințe în ultima vreme, până la episodul tentativei de crimă.

ADVERTISEMENT