Life

Ce face, de fapt, Regele Charles în România. Detalii despre vizita sa privată au ieșit la iveală!

Ce face, de fapt, Regele Charles în România? Vizita sa a stârnit tot felul de semne de întrebare, mai ales de când s-a aflat că e una privată.
04.06.2023 | 11:51
Ce face de fapt Regele Charles in Romania Detalii despre vizita sa privata au iesit la iveala
Regele Charles este în România. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Regele Charles e în România pentru câteva zile! Vizita monarhului a fost expusă cu mare tam-tam atât de presa de la noi, cât și de cea din afară.

Ce face Regele Charles în România. Vizita privată, o deconectare de la forfota din Marea Britanie

Dacă inițial se credea că este o vizită de stat, apoi s-a aflat că nu e altceva decât o altă vacanță, așa cum s-a obișnuit, în Transilvania. Se știe că Regele Charles este atras de ținuturile din Ardeal, unde vine de fiecare dată cu inima deschisă.

ADVERTISEMENT

Mai multe publicații din afară au început să dezvăluie în ce constă, de fapt, această vizită privată în țara noastră. Regele Charles a venit neînsoțit de soția sa, Camilla Parker Bowles. De aici au pornit și speculațiile privind activitățile sale în România.

Potrivit Hindustan Times, care citează alte publicații internaționale, Regele Charles a gândit această ”escapadă” pe plaiurile mioritice în ideea de a-și încărca bateriile.

ADVERTISEMENT

Așadar, nu e nicio conspirație la mijloc! Pur și simplu, suveranul este și el om și vrea să stea departe de forfota din Marea Britanie, creată mai ales în urma încoronării sale recente.

Monarhul doarme pe pat din lemn și nu are internet la casa din Valea Zălanului

Ce se știe, așadar, despre ce face Regele Charles în România? Expertul regal Jennie Bond susține că regele vrea să se recupereze după toate maratonul de evenimente dedicate încoronării sale. La una din casele pe care Charles o are în țară, acesta a instalat inclusiv o stație ecologică de tratare a apei. A refuzat, cu orice preț, orice altă tehnologie modernă.

ADVERTISEMENT

Pentru el, această vacanță aduce liniștea de care avea nevoie după o perioadă greu încercată. Nu de mult și-a pierdut mama, pe Regina Elisabeta a II-a. Dincolo de decesul care a îndoliat Regatul Unit, scandalurile iscate de vociferările cuplului Meghan Markle-Harry și-au pus și ele amprenta asupra Regelui.

Hindustan Times scrie că Charles nu are deloc pretenții în vizita sa privată din România, dimpotrivă. Vrea să trăiască total diferit timpurilor în care ne aflăm. Acesta doarme într-un pat mic de lemn, în casa din Valea Zălanului, unde nu are internet, televiziune sau radio.

ADVERTISEMENT

În salonul din casa sa există, totuși, un mic audio-player, căci Charles ascultă muzica sa preferată de pe CD-urile cu care a venit la noi. Asta e singura sursă artificială de zgomot, de fapt, monarhul dorind să păstreze cât mai mult din naturalețea locului.

 

 

ADVERTISEMENT