Life

Regele Charles, enervat de Camilla Parker Bowels, în timpul unei vizite oficiale. Imaginile au fost surprinse pe cameră: „Trebuie să plecăm!”

Regele Charles a fost surprins în timp ce și-a pierdut cumpătul cu Regina Consoartă. Cei doi se aflau într-o vizită oficială.
10.12.2022 | 18:51
Regele Charles enervat de Camilla Parker Bowels in timpul unei vizite oficiale Imaginile au fost surprinse pe camera Trebuie sa plecam
Regele Charles și Camilla Parker Bowles, la Wrexham. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Camerele de filmat au surprins momentul în care Regele Charles a părut să se frustreze pe Camilla Parker Bowles, care se mișca prea încet într-o zi aglomerată. Ei au vizitat Wrexham, în Țara Galilor, unde au salutat oamenii din centrul orașului.

Regele Charles al III-lea, enervat de Regina Consoartă în public

Regele Charles al III-lea și Camila Parker Bowles, Regina Consoartă, au fost în vizită în Wrexham, Țara Galilor, iar într-o scurtă pauză luată între obligațiile oficiale, au organizat și o întâlnire neprevăzută cu publicul.

ADVERTISEMENT

La un moment, însă, Regele Marii Britanii s-a arătat enervat de faptul că partenera lui se mișcă prea încet și le-a cerut consilierilor să o „recupereze”.

Pe imaginile surprinse de camerele de filmat, Charles se aude întrebând: „Putem să încercăm să o luăm înapoi? Vă rog! Trebuie să plecăm! Am încercat să o aștept, dar ea continuă”. 

ADVERTISEMENT

Cei care au văzut filmulețul publicat pe Twitter au comentat că cei doi arată ca un cuplu tipic și s-au bucurat să vadă că, dincolo de statutul regal, Charles și Camilla sunt oameni obișnuiți.

Charles și Camilla au avut de îndeplinit mai multe angajamente în timpul vizitei de la Wrexham

În timpul vizitei de la Wrexham, Regele și Regina Consoartă i-au cunoscut pe actorii Ryan Reynolds și Rob McElhenney, trecând pe la clubul de fotbal pe care îl dețin.

ADVERTISEMENT

Totodată, Familia Regală s-a întâlnit cu cu jucătorii și personalul Wrexham AFC, precum și cu copreședinții, în timpul unui tur al Hipodromului.

Charles și Camilla au avut o întrevedere primul ministru galez Mark Drakeford, înainte de a participa la o slujbă care a marcat faptul că Wrexham a devenit oraș.

ADVERTISEMENT

„Eu și soția mea suntem absolut încântați să fim astăzi alături de voi în Wrexham pentru a sărbători că ați devenit un oraș.

După cum știți, statutul de oraș a fost acordat către opt ​​comunități diferite pentru a sărbători Jubileul de platină al regretatei mele mame”, a spus Regele Charles, conform express.co.uk.

ADVERTISEMENT