Life

Ce face George Mihăiță în spatele camerelor de filmat la serialul Clanul: “Eram aproape să leșin”

Serialul Clanul a revenit la Pro Tv cu cel de-al doilea sezon duminică seară. Ce se întâmplă însă dincolo de camerele de filmat și cât de dificile sunt scenele în realitate?
20.02.2023 | 06:58
Ce face George Mihaita in spatele camerelor de filmat la serialul Clanul Eram aproape sa lesin
George Mihăiță, dezvăluiri despre serialul Clanul. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Actorul George Mihăiță interpretează rolului interlopului ”Tătuțu” în serialul Clanul de la Pro Tv, iar dacă de la distanță rolul său pare unul cât se poate de ușor, în realitate este nevoie de timp, dar și de energie, iar asta povestește chiar el, care dezvăluie că au fost momente în care a ajuns la capătul puterilor.

George Mihăiță, dezvăluiri neașteptate despre serialul Clanul

Pentru George Mihăiță, serialul Clanul a fost o adevărată provocare, la fel ca și pentru Denis Hanganu. Actorul recunoaște că s-a documentat din alte filme pentru a vedea cum se armează un pistol și de asemenea, are grijă ca din timp să învețe fiecare replică în parte. Rolul său însă, cere și destul de multă energie.

ADVERTISEMENT

Actorul din serialul Clanul a vorbit într-un interviu recent despre cea mai dificilă scenă pe care a fost nevoit să o joace, dar și despre ce a implicat acest lucru. George Mihăiță spune că este vorba despre o scenă în care era nevoit să țipe la membrii clanului.

Pentru că a fost nevoit să repete acea scenă de nenumărate ori, actorul era la un pas distanță să leșine. ”Am avut o scenă foarte grea în care ţipam la ai mei. Ţipam la membrii clanului. Şi am repetat de atâtea ori, încât eram aproape de leşin”, a dezvăluit George Mihăiță, în interviu acordat pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Și totuși ce se mai întâmplă în spatele camerelor de filmat? Actorul spune că are grijă să își învețe scenele în avans, astfel încât să nu aibă probleme pe platourile de filmare. George Mihăiță recunoaște că uneori îi poate lua chiar și zece zile să învețe o scenă și tocmai din acest motiv, preferă să își ia suficient timp.

Cum se descurcă George Mihăiță cu replicile pentru serialul Clanul

De asemena, el a mai povestit sursei citate și că momentan cunoaște bine replicile pentru următoarele opt zile de filmare, având în vedere că are și suficient timp liber pentru a le învăța. Atât de dificile sunt replicile din serialul Clanul? Actorul spune că scenariul este unul extraordinar.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, George Mihăiță recunoaște că sunt și momente care îl pun în dificultate, având în vedere că personajul său este unul destul de complex. De asemenea, actorul a mai dezvăluit și că fiecare scenă, înainte de a fi filmată, ajunge să fie repetată cu două săptămâni înainte astfel încât produsul final să ajungă la inimile publicului.

”E foarte greu. Dacă ar fi replicile cum vorbim acum, ar fi uşor. Mă uit, câteodată, şi îmi zic: „Aoleu, pot eu oare să învăţ scena asta, de atâtea pagini?”… Chiar dacă scenariul este scris extraordinar. E mai greu până deprinzi topica respectivă.

ADVERTISEMENT

Şi, de aceea, de multe ori stau câte zece ore pe zi pentru a învăţa scenele, în avans. Nu învăţ cu o zi înainte, niciodată. Nici n-aş putea. (…). Fiecare scenă, ca să ajungă aşa cum o vedeţi în film, e repetată cu două săptămâni înainte, ca să apară naturaleţea şi firescul personajului”,  mai adăugat actorul, în interviul acordat pentru click.ro.

ADVERTISEMENT