Life

Denis Hanganu, dezvăluiri în premieră despre scenele tandre cu Theo Rose din serialul Clanul: ”Nu este nimic tabu”

Serialul Clanul a devenit unul dintre cele mai apreciate seriale românești, iar sezonul 2 este gata să înceapă în curând la Pro Tv.
07.02.2023 | 12:10
Denis Hanganu dezvaluiri in premiera despre scenele tandre cu Theo Rose din serialul Clanul Nu este nimic tabu
Denis Hanganu, dezvăluiri despre scenele tandre cu Theo Rose din serialul Clanul. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Protagonistul serialului Clanul de la Pro Tv este Denis Hanganu, care îl interpretează pe Tudor. Personajul său are o relație amoroasă cu Theo Rose, care este totodată și actuala iubită a regizorului serialului, Anghel Damian.

Denis Hanganu, dezvăluiri despre scenele tandre cu Theo Rose

Pentru că la finalul sezonului 1, am putut vedea nenumărate scene amoroase cu Denis Hanganu și Theo Rose, mulți s-au întrebat cum se descurcă cei doi actori în acele ipostaze, având în vedere că momentele sunt destul de intense.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, Denis Hanganu a vorbit despre acele scene și se pare că lucrurile sunt cu mult mai diferite decât ne-am fi așteptat.

Deși la televizorul totul pare frumos, în realitate, o scenă intimă este filmată cu alte 30 de persoane în jur.

ADVERTISEMENT

De asemenea, actorul povestește că sunt și momente inconfortabile, pentru că fiecare actor trebuie să fie atent la replicile sale, dar și la gesturile, sau privirile pe care le are de făcut, conform scenariului.

”Totul pare frumos, roz. O scenă intimă, ca să o numim așa, este filmată cu mulți oameni pe lângă tine. Sigur, profesioniști, nu trecem de cifre mari, de 20-30 de oameni. (…)

ADVERTISEMENT

Crede-mă, este atât de inconfortabilă situația, iar contextul respectiv este inconfortabil, încât nu te gândești decât să îți faci treaba cât mai bine, să nu greșești cumva vreo replică dacă ai, vreun gest pe care îl ai de făcut, vreo privire și așa mai departe”, a povestit Denis Hanganu, în interviul acordat pentru ego.ro.

Cât de dificile sun scenele din serialul Clanul

Actorul spune că atât el și crede că și Theo Rose se gândesc în acele momente ”tandre” doar la scenele respective și la cum să facă ca tot să iasă cât se poate de credibil.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Denis Hanganu susține că în momentul în care ambii actori își dau interesul, atunci și scena finală este una cât se poate de autentică.

Actorul din serialul Clanul a mai spus că dincolo de aceste scene totul este cât se poate de profesional și nu este nimic tabu.

Denis Hanganu, despre scenele tandre și cele de luptă din serialul Clanul

De asemenea, scenariul este respectat în detaliu, iar acesta este și motivul pentru care cea mai mare parte a secvențelor ajung direct la inimile publicului.

“Nu are nicio legătură, absolut nicio legătură. Sunt doar lucruri profesionale. Noi suntem niște profesioniști în domeniu și ne facem treaba acolo, așa cum este.

Așa zice în scenariu, facem asta, este super OK. Nu este nimic tabu, nu este vreun secret anume. Pur și simplu filmăm, trebuie să facem asta, așa se întâmplă. De asta există meseria de actor”, a mai povestit el, pentru sursa citată.

În ceea ce privește scenele de luptă, sau cele de conflicte filmate în trafic, aici, lucrurile sunt ceva mai complicate, povestește Denis Hanganu, pentru că afară este un adevărat haos, iar actorii sunt nevoiți să se concentreze pe scenariu.

Și scenele cu actrița Carmen Tănase au fost dificile, spune actorul, având în vedere că cei doi erau nevoiți să plângă foarte mult, iar asta implica accesarea unor emoții interioare, astfel încât momentul să poată să fie unul autentic.

Amintim că și Theo Rose a vorbit la un moment dat despre scenele din serialul Clanul, actrița mărturisind că s-a ales și cu niște vânătăi în timpul filmărilor. 

ADVERTISEMENT