Fotbal intern

Ce face George Ţucudean după retragerea din fotbal! Dezvăluirea făcută de tatăl fostului jucător. Exclusiv

30.01.2021 | 22:33
Ce face George Tucudean dupa retragerea din fotbal Dezvaluirea facuta de tatal fostului jucator Exclusiv
Ce face George Tucudean dupa retragerea din fotbal! Dezvaluirea facuta de tatal fostului jucator. Exclusiv
ADVERTISEMENT

George Țucudean nu duce lipsa fotbalului după retragere! Tatăl lui George Țucudean a dezvăluit faptul că fiului său nu îi e dor de fotbal și nu se mai gândește să mai facă parte din fenomen.

Destinul a făcut ca în familia Țucudean carierelele tatălui cât și fiului să fie încheiate prematur, după ce atât Marius, cât și George Țucudean s-au retras din cauza problemelor cardiace, în 1994, respectiv 2020.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al lui Dinamo, FCSB, Viitorul și CFR Cluj a luat decizia finală pe 13 octombrie 2020, după ce a suferit două intervenții chirugicale la inimă. FANATIK  a anunțat în exclusivitate retragererea din fotbal a atacantului care a făcut senzație la CFR.

Tatăl lui George Țucudean surprinde: „George Țucudean nu mai are planuri legate de fotbal!”

FANATIK a stat de vorbă cu tatăl lui George Țucudean înainte de partida dintre UTA și Dinamo, iar fostul fotbalist al arădenilor a dezvăluit cu ce își ocupă timpul fiul său după ce și-a pus ghetele în cui. „Nu prea mai are planuri legate de fotbal! Încet-încet acuma se axează pe afacerile familiei. Normal că la un moment dat o să îi predau lui frâiele. N-o să merg eu până la sfârșit!”, a spus tatăl fotbalistului pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

George Țucudean nu a dus niciodată lipsa banilor, deoarece face parte dintr-o familie foarte bogată, iar Țucudean a jucat fotbal mai mult din pasiune pentru acest sport și nu l-a văzut niciodată ca o meserie din care trebuie să își câștige existența. Fapt demonstrat și de spusele tatălui său: „Nu se mai gândește la fotbal. Ne mai uităm la meciuri împreună, el mai ține legătura cu foarte mulți foști colegi, dar atât. Nu dezbatem”, explică Marius Țucudean.

De altfel, bunicul lui Țucudean, Gheorghe Cosma, în vârstă de 80 de ani, declara pentru FANATIK că George și sora sa, Miriam, au locurile pregătite pentru a prelua afacerile familiei: „Pentru George și sora lui Miriam am pregătit totul la firmă. Au deja birourile lor și trebuie să se apuce de treabă. Decizia e a lui George, dar eu simt că nu va mai juca. Nu are de ce să mai riște dacă nu se simte în siguranță”, spunea omul de afaceri.

ADVERTISEMENT

Destin frânt pentru carierele lui Marius și George Țucudean

Marius Țucudean a fost nevoit să se retragă din fotbal de la UTA, la aproape 28 de ani, din cauza faptului că suferea de sindromul WPW și a recurs la operație. Culmea, același lucru s-a întâmplat și cu fiul său, fost golgheter al campionatului care a lipsit o perioadă îndelungată de la CFR Cluj din cauza unor probleme cardiace. În cele din urmă acestea l-au convins să își încheie și el cariera: „A realizat foarte multe în carieră, a luat titluri, a jucat pentru națională. Are o familie frumoasă, acum îmi doresc mult și îl aștept să preia frâiele afacerilor familiei. Că avem multă treabă!”, a mai spus bunicul lui Țucudean.

Tatăl lui Țucudean a vorbit despre acest moment și este convins că fiul său a luat cea mai bună decizie și apreciază că George s-a consultat cu el înainte să ia hotărârea: „El nu s-a simțit rău, nu a avut probleme, dar nu mai ești același, și a preferat să se dea la o parte. Aici cred că e mai mult chestie de voință, mental, dacă vrei, dacă merită riscul”, a mai explicat Marius Țucudean.

ADVERTISEMENT

Marius Țucudean a explicat că problemele cardiace ale lui George Țucudean nu au legătură cu ale sale și nu sunt ereditare: „Nu are legătură cu problemele de la inimă pe care le-am avut eu! Eu așa m-am născut și el cred că a făcut asta din cauza unei răceli, nu te naști cu acest sindrom. Au avut foarte mulți fotbaliști și au continuat. E problemă întâlnită des. Unii nu au mai vrut să continuie”, a concluzionat fostul fotbalist al celor de la UTA pentru FANATIK.

„Părerea mea că sută la mie din același motiv ca mine! (n.r. De ce s-a lăsat de fotbal George Țucudean) Am discutat cu el despre asta. Și mă bucur că a luat această hotărâre. Mai ales că știu despre ce vorbesc. Sănătatea, copiii, sunt lucruri mult mai importante. E important și sportul, performanța, dar la un moment dat trebuie să te decizi” – Marius Țucudean

  • 28 de ani au trecut de la ultima victorie a arădenilor pe teren propriu cu Dinamo
  • 27 de ani avea Marius Țucudean când s-a retras din fotbal din cauza problemelor cardiace
  • 28 de ani avea fiul lui Marius Țucudean, George, când s-a retras din fotbal, după a avut două intervenții chirugicale la inimă.
ADVERTISEMENT