Life

Ce face Margherita de la Clejani în timp ce Fulgy este reținut de polițiști

Ce face Margherita de la Clejani în timp ce fratele ei Fulgy este reținut de polițiști? Fata lăutarilor se ține departe de acest nou scandal din familie.
11.07.2021 | 16:20
Ce face Margherita de la Clejani in timp ce Fulgy este retinut de politisti
Magherita este sora lui Fulgy de la Clejani. Foto: Instagram/ libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Margherita de la Clejani își vede nestingherită de activitățile sale în timp ce fratele ei, Fulgy, a avut din nou probleme cu legea.

Fata lăutarilor pare că s-a cumințit de la o vreme. Este extrem de dedicată designului vestimentar și mândră de afacerea ei cu haine.

ADVERTISEMENT

În timp ce Fulgy trebuie să dea noi și noi declarații în fața oamenilor legii din cauza comportamentului său, Margherita se distrează și muncește să își câștige pâinea.

Margherita de la Clejani, străină de scandalurile fratelui său, Fulgy

În urmă cu câteva ore, Marga a postat câteva imagini pe Instastory cu noul ei look. Într-unul dintre videoclipurile scurte apărute pe rețeaua de socializare aceasta se află într-un local din Capitală, impasibilă la situația fratelui ei.

ADVERTISEMENT

Înainte de party-ul de aseară, Margherita s-a pus în mâinile celor mai buni profesioniști. Și-a aranjat părul la un hair-stylist destul de cunoscut din București și și-a luat cele mai frumoase haine pe ea.

Dacă Margherita se pregătea de distracție, Fulgy și-ar fi dorit și el să facă doar ce îi trece prin cap, dar a intervenit Poliția și de data aceasta.

ADVERTISEMENT

Fiul Clejanilor a fost reținut pentru o nouă ispravă. Băiatul și-a vărsat nervii pe un jurnalist lovindu-l cu pumnii și luându-i telefonul.

Băiatul celebrilor lăutari nu a vrut să răspundă întrebărilor unui jurnalist, iar reacția lui s-a lăsat cu încălcarea legii.

ADVERTISEMENT
Margherita stă departe de scandalurile fratelui ei, Fulgy. Foto: Instagram

Tânărul și-a acuzat părinții că îl țin sechestrat

Evenimentul a avut loc ieri în jurul orei 14:00. Fulgy l-a lovit cu pumnul în față pe jurnalistul care voia să afle câteva lucruri despre el. Mai mult, i-a luat telefonul mobil.

Când au ajuns polițiștii la fața locului au stat de vorbă cu martorii și s-au uitat peste camerele de supraveghere. Probele agresiunii erau evidente.

Fulgy a ajuns astfel pe mâinile polițiștilor pentru a doua oară în mai puțin de 24 de ore. Acesta s-a plâns că familia lui îl ține sechestrat, dar când oamenii legii au ajuns la locuința acestuia au constatat că nu este reală acuzația tânărului.

„Am chemat Poliţia pentru că sunt sechestrat şi şantajat de către familia mea. Vreau să am o viaţă liberă”, a spus Fulgy înainte de incidentul care a avut loc ieri la ora 14:00 în urma căruia a fost reținut, în cele din urmă.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: