Life

Ce riscă Fulgy după ce a fost reținut, din nou, de Poliție? Are deja trei dosare penale și e acuzat de tâlhărie

Fulgy, mezinul familiei Clejanilor, are probleme cât se poate de serioase cu legea după ce, în seara zilei de 10 iulie 2021, a fost reținut de Poliție pentru că a agresat un junalist și i-a sustras telefonul.
11.07.2021 | 13:37
Ce risca Fulgy dupa ce a fost retinut din nou de Politie Are deja trei dosare penale si e acuzat de talharie
Fulgy isi risca libertatea, el fiind pe punctul sa isi petreaca tineretea in spatele gratiilor Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Potrivit poliţiştilor, Fulgy l-a lovit cu pumnul pe jurnalist şi i-a furat telefonul, iar acesta din urmă a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Fulgy e acuzat de tâlhărie

Ziua de 10 iulie 2021 a fost cea în care Fulgy a comis o faptă cât se poate de gravă. Mezinul Clejanilor nu și-a mai putut stăpâni nervii și a lovit cu pumnul un jurnalist pentru ca, apoi, să îl deposedeze de telefon.

ADVERTISEMENT

”La data de 10.07.2021, în jurul orei 14.00, Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel  112, de către un jurnalist, cu privire la faptul că în  timp ce realiza un reportaj despre o familie cunoscută în spațiul public, un membru al familiei l-a lovit cu pumnul și  deposedat de telefonul mobil”, se arată în comunicatul Poliției, citat de Antena 3.

E adevărat, se pare că telefonul a fost recuperat înainte de apariția polițiștilor la fața locului, cel care a rezolvat situația fiind, spun martorii, chiar Ioniță de la Clejani, tatăl lui Fulgy.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Poliția a constatat comiterea unei infracțiuni, motiv pentru care l-a reținut pe Fulgy și îl cercetează sub acuzația de tâlhărie, o faptă cu violență pentru care mezinul Clejanilor își riscă libertatea.

Fulgy
Fulgy risca inchisoarea pentru avalansa de dosare penale Sursa foto: Instagram

”La fata locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au luat legătură cu persoana vătămată, stabilind că cele sesizate se confirmă, reporterul recuperând telefonul până la sosirea polițiștilor. Tânărul reclamat a fost condus la audieri la sediul subunității de poliție. Au fost identificați și audiați mai mulți martori, fiind vizionate și mai multe seturi de imagini. În cauză sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cu tânărul în cauză în stare de reținere”, se mai arată în comunicatul Poliţiei.

ADVERTISEMENT

Ce riscă Fulgy pentru tâlhărie?

”Furtul săvârșit prin întrebuințarea de violențe sau amenințări ori prin punerea victimei în stare de inconștiență sau neputință de a se apăra, precum și furtul urmat de întrebuințarea unor astfel de mijloace pentru păstrarea bunului furat sau pentru înlăturarea urmelor infracțiunii ori pentru ca făptuitorul să-și asigure scăparea se pedepsesc cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi”, spune articolul 233 din Codul Penal românesc.

Iar la Fulgy, par să indice imaginile și mărturiile martorilor oculari, exact asta s-a petrecut. Cum infracțiunile din sfera penalului nu au nevoie de o plângere, sesizarea făcută la 112 fiind, în fapt, un act oficial, Fulgy pare să fi intrat într-o belea mai mare decât și-ar putea dori cineva.

ADVERTISEMENT

Fulgy, probleme peste probleme cu Poliția

Din păcate pentru Fulgy, reținerea lui pentru tâlhărie, făcută momentan pentru 24 de ore, are toate șansele să se transforme într-un mandat de arestare pe termen lung, fapta pe care a săvârșit-o cu violență indicând un grad destul de mare de pericol social.

Mai mult, avocații consultați de FANATIK ne-au dezvăluit că problemele lui Fulgysunt și mai mari cu cât mezinul Clejanilor nu este la prima abatere, ultimele săptămâni ale tânărului artist fiind presărate de scandaluri uriașe.

Fulgy e la al treilea dosar penal în două luni

Acum mai bine de o lună, pentru Fulgy au început, cu adevărat, problemele. Mai exact, el ar fi fost prins drogat la volan și dus la INML pentru analize suplimentare. Iar în acea seată, mezinul Clejanilor s-a dezlănțuit.

Astfel, la doar câteva zile de la momentul acela, Fulgy, după un scandal epocal într-un casino, loc de unde a fost scos cu forța de bodyguard, era reclamat chiar de tatăl său, la Poliție, pentru că ar fi devenit agresiv.

Așa că, după dosarul penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor interzise, cum Fulgy devenise violent cu Ioniță de la Clejani, Poliția a luat decizia să îl rețină, mezinul Clejanilor fiind internat la Spitalul Alexandru Obregia din București.

Fulgy
Fulgy are o gramada de probleme cu Politia Sursa foto: Facebook

Ieșit din spital, Fulgy a comis-o iarăși, având un al doilea dosar penal. De această dată, el a fost surprins de Poliție în timp ce conducea mașina fără permis.

Acum, acuzat de tâlhărie, Fulgy are cel de-al treilea dosar penal, iar lucrurile devin, cu adevărat, complicate pentru el.

Mai scapă Fulgy de închisoare?

Practica judiciară românească spune, negru pe alb, că acumularea unui concurs de infracțiuni, așa cum este cazul lui Fulgy, este un factor care îl poate duce la instituirea unei condamnări cu executare.

”Când s-au stabilit numai pedepse cu închisoare, se aplică pedeapsa cea mai grea, la care se adaugă un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite. (…) Când s-au stabilit o pedeapsă cu închisoare și o pedeapsă cu amendă, se aplică pedeapsa închisorii, la care se adaugă în întregime pedeapsa amenzii”, prevede Codul Penal românesc la articolul 39.

Fulgy și-a presimțit problemele penale?

În exclusivitate pentru FANATIK, acum câteva zile, Fulgy anunța că este pe marginea prăpastiei și că este în stare să facă gesturi necugetate.

”Eu vreau doar lucruri frumoase în viața mea. Că e foarte ușor să mă enervez și să fac o faptă și să mă duc la pușcărie. Eu vreau respect, eu nu am nevoie de nimic și de nimeni. Să nu mă supere nimeni pentru că sunt în stare de orice”, spunea, în exclusivitate pentru FANATIK,  Fulgy.

ADVERTISEMENT