Life

Ce face Mirela Vaida cu sfințenie în fiecare săptămână. Vedeta nu se abate niciodată de la acest obicei: „Simt că am energie toată ziua”

Ce face Mirela Vaida cu sfințenie în fiecare săptămână. Vedeta nu se abate niciodată de la acest obicei pentru că îi dă o foarte mare energie.
20.10.2022 | 20:35
Ce face Mirela Vaida cu sfintenie in fiecare saptamana Vedeta nu se abate niciodata de la acest obicei Simt ca am energie toata ziua
Ce face Mirela Vaida cu sfințenie în fiecare săptămână. foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a dezvăluit că are un obicei pe care îl respectă cu sfințenie de trei ori pe săptămână și datorită căruia are mereu foarte multă energie.

Ce face Mirela Vaida cu sfințenie în fiecare săptămână

Vedeta este foarte ocupată, având și trei copii de care trebuie să aibă grijă, dar nu se neglijează nici pe ea. Lucrul pe care îl face cu sfințenie de trei ori pe săptămână Mirela Vaida este să meargă la sala de forță.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este o mare fană a sportului și a mărturisit că, de obicei, marțea, joia și vinerea sunt zilele în care merge la sală.

Aceasta respectă un program destul de strict în tot ceea ce face, așa că după ce își duce copiii la școală vrea să meargă la sala de forță.

ADVERTISEMENT

Decât să petreacă timpul dormind, vedeta preferă să facă ceva benefic pentru propria sănătate!

„Sport fac de mult timp. Sigur că există și zile mai urâte, ploioase, în care dacă fac o oră jumătate până în București nu mă mai duc, dar practic de multă vreme sportul.

ADVERTISEMENT

Încerc să îmi găsesc de obicei trei zile pe săptămână, marțea, joia și vinerea în care să merg la sală.

Eu oricum mă trezesc în fiecare dimineață la ora 7:00, pentru a le pregăti celor mici micul dejun și pachețelele pentru școală și ieșim toți pe ușă, îi las la poarta școlii”, a spus vedeta pentru Spectacola.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida și-a făcut prietene la sala de sport

Tocmai pentru că este o persoană căreia îi place propria rutină, Mirela Vaida merge la aceeași sală de forță de zece ani, unde și-a făcut multe prietene.

Vedeta a mărturisit că se umple de energie de fiecare dată când merge la sală, nu numai pentru că face antrenamente care o pun în mișcare, dar și pentru că se strâng multe fete acolo și are o motivație în plus să facă corect exercițiile și să se și distreze între timp.

„Eu merg de 10 ani la sala aceasta de sport și de atunci am rămas aceleași fete.

Socializăm, ținem legătura, este un fel de a ne îngriji pe noi, de a socializa, simt efectiv că am energie pe toată ziua.”, a mai dezvăluit prezentatoarea TV.

ADVERTISEMENT
Tags: