Life

Oana Lis a început să vândă lucrurile din casă. Soția lui Viorel Lis are probleme mari de rezolvat

Oana Lis a ajuns să scoată la vânzare obiectele din locuință. Partenera fostului edil Viorel Lis se confruntă cu necazuri.
20.04.2024 | 17:46
Oana Lis a inceput sa vanda lucrurile din casa Sotia lui Viorel Lis are probleme mari de rezolvat
Oana Lis a ajuns să scoată la vânzare obiectele din locuință. Partenera fostului edil Viorel Lis se confruntă cu necazuri. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Oana Lis a început să vândă lucrurile din casă. Soția lui Viorel Lis are probleme mari de rezolvat și nu se ferește să vorbească deschis despre situația în care se află, cu toate că încearcă să își păstreze spiritul optimist.

Oana Lis a ajuns să scoată la vânzare obiectele din locuință. Partenera fostului edil Viorel Lis se confruntă cu necazuri

Oana Lis a ajuns să scoată la vânzare obiectele din locuință. Partenera fostului edil Viorel Lis se confruntă cu necazuri uriașe. Blondina trebuie să rezolve neapărat o situație cu care se confruntă în prezent.

ADVERTISEMENT

Vedeta a vorbit despre acest lucru pe rețelele de socializare, unde a cerut ajutorul celor care o urmăresc. I-a rugat să îi dea un sfat legat de ceea ce ar putea realiza pentru a face rost de bani pentru tratamentul soțului.

„Am nevoie să mai vând ceva, să rezolv o situație. Ce ați vrea să cumpărați de la mine? Dați-mi niște idei, please, cu ce să mai vând”, este mesajul transmis de Oana Lis pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Ulterior, soția lui Viorel Lis a promis că vine cu câteva imagini cu lucrurile pe care are de gând să le scoată la vânzare. Vedeta dorește să scape de acele obiecte, haine și accesorii pe care nu le mai poartă de ceva vreme.

A postat mai multe fotografii în care apar obiecte vestimentare, o singură rochie fiind 150 de lei, dar și câteva genți. Una dintre acestea are un cost de 130 de ani. De asemenea, a mai scos la vânzare o bentiță pentru păr.

ADVERTISEMENT

„Am probleme mai mari de rezolvat. Viața are prioritate”, a adăugat într-un comentariu de pe social media Oana Lis. Mai mult decât atât, vedeta a lăsat un cont unde oamenii pot transfera bani pentru partenerul de viață.

Oana Lis, cont bancar pentru boala soțului, Viorel Lis

Oana Lis a deschis un cont bancar după ce boala de care suferă soțul său, Viorel Lis, a început să îi aducă probleme de ordin financiar. Din păcate, blondina nu reușește să acopere toate cheltuielile lunar pentru afecțiunea fostului edil al Capitalei.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc. Uitați contul pentru cine poate și simte să ajute cu ceva. RO09BRDE445SV75434934450, Lis Viorel”, a mai transmis vedeta de această dată într-un comentariu de pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: