Life

Ce face și cum arată Malvina Cservenschi după renunțarea la televiziune. Are o afacere prosperă

Cu ce se ocupă și cum arată Malvina Cservenschi. Fosta prezentatoare de la TVR are un business care-i aduce bani mulți.
05.12.2022 | 08:50
Ce face si cum arata Malvina Cservenschi dupa renuntarea la televiziune Are o afacere prospera
Cu ce se ocupă și cum arată Malvina Cservenschi. Fosta prezentatoare de la TVR are un business. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ce face și cum arată vedeta în vârstă de 42 de ani după renunțarea la televiziune. Frumoasa șatenă are o afacere prosperă și o duce foarte bine din punct de vedere financiar, chiar dacă muncește enorm pentru visul ei.

Cu ce se ocupă și cum arată Malvina Cservenschi. Fosta prezentatoare de la TVR are un business

Malvina Cservenschi a demisionat de la TVR în urmă cu foarte mulți ani, îndreptându-și atenția spre un alt domeniu. Fosta moderatoare a pornit propria afacere pentru că și-a dorit să-și facă singură programul.

ADVERTISEMENT

Șatena originară din Drobeta Turnu Severin este creatoarea unui brand de bijuterii. Vedeta are în prezent un magazin online, după ce s-a asociat cu Andreea Constantin, cunoscută drept renumita Rhea Costa.

„Mi-am dorit propria afacere, să fiu propriul manager, să am libertatea de a-mi coordona viaţa profesională. Am vrut să creez un produs care să nu mai existe pe piaţa românească, care să aibă o poveste şi un mesaj direct adresat oamenilor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, am vrut să pornesc un buiness fără o investiţie semnificativă, dar care să aducă o anume plus valoare în viaţa celor din jurul meu. Ideea de business s-a dovedit a fi chiar la mâna mea.

M-am îmbogățit în primul rând la figurat, cu o echipă minunată, cu cunoștințe extraordinare despre ce înseamnă să conduci un business, cum să tratezi clienții”, a povestit Malvina Cserveschi la un moment dat pentru bzi.ro.

ADVERTISEMENT
Malvina Cservenschi
Așa arată în prezent Malvina Cservenschi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Malvina Cservenschi, detalii despre primele vânzări

Malvina Cservenschi a realizat două brățări pe care le-a lăsat în atelierul prietenei sale. Ulterior, cele două șnururi și pandantive, care nu erau branduite, au fost remarcate de clienți și au fost vândute imediat.

Primele vânzări au convins-o pe fosta prezentatoare de la TVR că are toate șansele să pornească o afacere de succes. De acolo și până în prezent vedeta a realizat mai multe colecții care sunt foarte apreciate.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, frumoasa șatenă nu regretă că a renunțat la televiziune fără să facă vreun calcul în prealabil. Prețul bijuteriilor și accesoriilor realizate de femeia de afaceri variază și îi aduc foarte multe beneficii.

Totodată, Malvina Cservenschi recunoaște că a făcut o fascinație pentru lumea diamantelor, după ce a studiat la Gemological Institute of America. Vedeta adoră Italia, țară pe care o consideră a doua casă și unde călătorește foarte des.

ADVERTISEMENT