Life

Din ce face bani Magda Vasiliu în Italia. A renunţat definitiv la televiziune pentru a-şi salva fiul bolnav de cancer

Din ce face bani Magda Vasiliu în Italia. Fosta vedetă a renunţat definitiv la televiziune pentru a-şi salva fiul bolnav de cancer.
07.09.2022 | 09:25
Din ce face bani Magda Vasiliu in Italia A renuntat definitiv la televiziune pentru asi salva fiul bolnav de cancer
Din ce face bani Magda Vasiliu în Italia, țara unde locuiește de 5 ani. Sursa foto: Facebook/ Instagram
ADVERTISEMENT

Magda Vasiliu a renunțat definitiv la televiziune pentru a-și salva fiul bolnav de cancer, iar în prezent se află în Italia, acolo unde face bani dintr-o meserie cu totul diferită.

Din ce face bani Magda Vasiliu în Italia

În urmă cu cinci ani, Magda Vasiliu a decis să plece de la Prima TV și s-a mutat în Italia.

Fosta prezentatoare de știri a renunțat la televiziune, iar prioritatea ei a fost să-și salveze fiul, care era bolnav de cancer și avea nevoie de tratament în altă țară.

ADVERTISEMENT

Între timp, fiul fostei vedete TV se simte mai bine, iar ea lucrează într-o agenție imobiliară din Italia. Magda Vasiliu lucrează cu oamenii și nu se aștepta să-i placă acest job atât de mult.

Uneori, Magda Vasiliu are clienți care au cerințe mai neobișnuite atunci când vine vorba de închirierea sau cumpărarea unei locuințe.

ADVERTISEMENT

“În Italia lucrez în contact direct cu clienții, într-o agenție imobiliară… Și, deși nu mă așteptam să-mi placă, îmi place mult…

Contactul direct cu oamenii e uneori dificil, unii sunt drăguți, alții ciudați, alții au niște cerințe absolut surprinzătoare…”, a scris Magda Vasiliu pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Prima TV a vorbit despre sedentarismul care îi caracterizează pe cei mai mulți dintre clienți. Deși au 45 – 50 de ani, mulți îți doresc locuințe fără scări pentru a nu face prea mult efort.

În orașul în care locuiește, Montefiascone, sunt puține străzi drepte, care nu au pantă, iar multe proprietăți sunt foarte vechi, cu mai multe niveluri. Magda Vasiliu a subliniat cât de important este ca oamenii să facă mișcare.

ADVERTISEMENT

Băiețelul Magdei Vasiliu a fost diagnosticat cu cancer la doar 7 ani

În urmă cu cinci ani, fiul Magdei Vasiliu, Vlad, a fost diagnosticat cu cancer osos, având doar 7 ani și jumătate la vremea respectivă.

Magda Vasiliu a decis atunci că cel mai bine ar fi să părăsească România pentru ca fiul ei să beneficieze de cel mai bun tratament.

Fosta știristă de la Prima TV nu a avut încredere în sistemul medical românesc. Astfel, s-a interesat de clinici unde copilul ei își putea urma tratamentul.

Din fericire, fiul ei se simte mai bine, dar prezentatoarea nu mai are de gând să revină în România.

“A fost un moment dur. Norocul nostru este că totul s-a întâmplat în Italia, unde ambulanța a ajuns în 5 minute.

În 15 minute eram la spital, a fost anesteziat imediat, au făcut radiografia și mi-au spus: . L-a luat elicopterul, a fost o desfășurare extraordinară de forțe.

În Italia aceasta este normalitatea, de aceea nu mă întorc acasă.”, a declarat Magda Vasiliu la Exclusiv VIP, de la Prima TV, în 2021.

ADVERTISEMENT