Life

Ce face Simona Halep în timp ce își așteaptă verdictul! Campioana, răsfăț pentru copiii de la o școală din Constanța

Simona Halep își așteaptă verdictul privind acuzațiile de dopaj, iar între timp a făcut un gest uimitor pentru copiii unei școli din Constanța.
20.12.2022 | 17:30
Ce face Simona Halep in timp ce isi asteapta verdictul Campioana rasfat pentru copiii de la o scoala din Constanta
Ce a făcut Simona Halep pentru copiii unei școli din Constanța. Sursa foto: Instagram, captură Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Înainte de sărbători, Simona Halep a cântat colinde alături de copiii de la o școală din Constanța. Sportiva le-a făcut o bucurie micuților cu apariția ei.

Simona Halep, răsfăț pentru copiii unei școli din Constanța. Sportiva a cântat colinde alături de ei

Cu câteva zile înainte de Crăciun, Simona Halep le-a făcut o bucurie unor copii din orașul ei natal. Deși nu a avut o perioadă foarte ușoară, sportiva nu lasă problemele să stea în calea bucuriei sărbătorilor de iarnă.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis și-a petrecut weekend-ul într-un mod inedit. Aflată în Constanța, Simona Halep a cântat colinde împreună cu copiii unei școli, făcându-și apariția la petrecerea lor de Crăciun.

Atât elevii, cât și profesorii au fost plăcut surprinși de apariția sportivei. Pe pagina școlii unde a venit Simona Halep a apărut un videoclip cu momentul.

ADVERTISEMENT

“A fost minunat! Mulțumit tuturor! Simona Halep ne-a onorat cu prezența și a cântat alături de noi!”, au transmis reprezentanții școlii la care a venit Simona Halep, notează spynews.ro.

Cel mai probabil, Simona Halep va rămâne acasă de sărbători, alături de familie, din moment ce nu a fost acceptată la turneele australiene, având în vedere suspendarea.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, momente dificile la final de an

Ultimele luni au fost dificile pentru Simona Halep nu doar din cauza scandalului privind dopajul, ci și a divorțului de Toni Iuruc. Cei doi au semnat actele de divorț în această toamnă, la aproape un an de când s-au căsătorit civil.

În octombrie, la un control antidoping efectuat în cadrul US Open 2022, jucătoarea de tenis a fost acuzată de consumul unei substanțe interzise pentru sportivi, numită Roxadustat

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, Simona Halep le-a dat vestea fanilor printr-un mesaj postat pe rețelele sociale. Sportiva a declarat atunci că rezultatul testului antidoping a fost “cel mai mare șoc din viața mea”. Jucătoarea de tenis va lupta până la capăt pentru a-și demonstra nevinovăția.

“De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată.

Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.”, este o parte din mesajul postat de Simona Halep pe 21 octombrie.

ADVERTISEMENT
Tags: