News

Ce face în arest studentul marocan suspect în dubla crimă de la Iași! De ce nu vrea să colaboreze cu procurorii

Ce face studentul marocan suspect în dubla crimă de la Iași în arest! De ce nu vrea să colaboreze cu procurorii. Acesta are o adevărată strategie în relația cu autoritățile
25.12.2021 | 13:23
Ce face in arest studentul marocan suspect in dubla crima de la Iasi De ce nu vrea sa colaboreze cu procurorii
Ce face studentul marocan suspect în dubla crimă de la Iași și care a ajuns în arest. Sursa foto - ziarul de iași
ADVERTISEMENT

Studentul marocan arestat la Roma și considerat principalul suspect în cazul dublei crime de la Iași a ajuns față în față cu procurorii. Ahmed Sami El Bourkardi a refuzat însă să facă vreo declarație.

Culmea, avocatul acestuia a transmis că marocanul vrea să colaboreze cu anchetatorii pentru ca făptașul să fie prins. Cu toate acestea, Ahmed Sami El Bourkardi nu a mai vorbit și anchetatorii cred acum că își pregătește apărarea.

ADVERTISEMENT

Ce face studentul marocan suspect în crima de la Iași în arest!

Despre Ahmed Sami El Bourkardi se știe că e născut pe 25 iunie 2001. Marocanul a ajuns la Iași de doi ani acolo unde mergea la cursurile Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”.

Vă readucem aminte că dubla crimă a fost descoperită când rudele lui Youssef Ajniyah au cerut ajutorul Poliției din România. Tănărul nu a mai răspuns la telefon și nici nu a mai ajuns la Bruxelles așa cum trebuia să facă.

ADVERTISEMENT

După ce a fost sesizată Poliția, o patrulă a mers direct la adresa indicată în Moara de Vânt. Oamenii legii au descoperit în vila în care locuiau tânărul marocan și iubita lui imagini de coșmar.

Atât marocanul, cât și iubita sa zăceau morți într-o baltă de sânge. Mai mult decât atât, o parte din imobil fusese incendiat.

ADVERTISEMENT

Echipaje întregi au lucrat sub coordonarea procurorilor pentru a afla ce anume s-a petrecut. Nu a durat mult până când varianta unui dublu asasinat a fost bătută în cuie.

Nu a mai durat mult până când s-a ajuns la criminal. Ahmed Sami El Bourkardi a fost extrădat din Italia acolo unde a fost capturat.

ADVERTISEMENT

Poreclit „Sammy” de anchetatori, acesta recunoscut că a mers în casa colegului său Youssef Ajniyah unde se aflau și Vanesa Burlacu și alte două persoane.

A adăugat că, la un moment dat, și-a uitat în vilă un hanorac și că ar fi încercat să-l contacteze pe amicul Youssef Ajniyah să-l poată recupera.

A spus că nu a reușit să-l recupereze și a plecat în vacanță în Italia, potrivit celor de la Bună Ziua Iași

ADVERTISEMENT