Life

Ce face Viviana Sposub după despărțirea de George Burcea. Mesajul transmis de fosta prezentatoare: “Aveți grijă”

Cu ce se ocupă Viviana Sposub după despărțirea de George Burcea. Ce mesaj a postat fosta prezentatoare TV pe rețelele sociale.
25.07.2023 | 20:15
Ce face Viviana Sposub dupa despartirea de George Burcea Mesajul transmis de fosta prezentatoare Aveti grija
Ce face Viviana Sposub după ce ea și George Burcea s-au despărțit. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub a dezvăluit ce face după despărțirea de George Burcea. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a postat un mesaj pentru urmăritorii din mediul online.

Ce face Viviana Sposub după despărțirea de George Burcea

După trei ani de relație, Viviana Sposub și George Burcea au decis să meargă pe drumuri separate, iar vestea i-a șocat pe fanii lor. Cei doi nu s-au mai afișat împreună în ultima vreme, iar fosta asistentă TV a confirmat despărțirea printr-un mesaj pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Niciunul dintre ei nu a vorbit despre motivul despărțirii și încearcă să păstreze discreția cu privire la acest subiect. Amândoi își continuă viețile și se mențin ocupați cu diverse activități, după cum se vede și în mediul online.

Viviana Sposub s-a apucat serios de sport și a postat câteva clipuri video de la sală. În dreptul unuia dintre ele, vedeta a scris un mesaj amuzant.

ADVERTISEMENT

“Aveți grijă cu mine, atât vă zic!”, a scris Viviana Sposub pe Instastory, în timp ce era la sala de fitness, spre amuzamentul celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Viviana Sposub
Viviana Sposub se dedica sportului. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

De ce s-ar fi despărțit, de fapt, Viviana Sposub și George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea au petrecut câteva luni în SUA datorită promovării serialului “Wednesday”, în care și fostul soț al Andreei Bălan a avut un rol.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă de la Vorbește lumea s-a simțit foarte bine la New York și ar fi vrut să-și construiască o carieră acolo. Deși a mers la mai multe agenții și a participat la diverse castinguri, lucrurile nu au fost deloc ușoare pentru ea.

Contractul lui George Burcea s-a terminat, așa că cei doi au fost nevoiți să se întoarcă în România, deși Viviana ar mai fi vrut să rămână pentru a pune bazele unei cariere în SUA. Apropiații spun că de aici s-a produs ruptura celor doi.

ADVERTISEMENT

“Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbiz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. A fost visul ei. Numai că nu a fost atât de ușor ca în România. A bătut la ușile multor agenții, a mers la castinguri, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință.

Ea e frumoasă și carismatică, muncitoare, cuminte, dar acolo nu e atât de simplu. Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo.

Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timp, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”, a declarat un apropiat al celor doi pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT