Sport

“Ce făceai când a luat FCSB titlul ultima dată?”. Răspunsul amuzant al lui Adrian Șut

Adrian Șut a oferit un răspuns amuzant atunci când a fost întrebat despre ce făcea când a luat FCSB titlul ultima dată. Mijlocașul era copil de mingi la una dintre rivale.
18.04.2024 | 22:08
Ce faceai cand a luat FCSB titlul ultima data Raspunsul amuzant al lui Adrian Sut
Adrian Șut, despre FCSB și echipa națională. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB a luat ultima dată titlul în sezonul 2014 – 2015. Marea rivală din campionat a “roș-albaștrilor” a fost ASA Târgu Mureș, echipă desființată între timp. Când a fost întrebat despre ce făcea în acel moment, Adrian Șut a oferit un răspuns amuzant.

“Ce făceai când a luat FCSB titlul ultima dată?”. Răspunsul amuzant al lui Adrian Șut

Răspunsul amuzant al lui Adrian Șut la întrebarea legată de ce făcea ultima dată când FCSB a luat titlul a avut legătură directă cu rivala de atunci a formației lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

“Eram copil de mingi la ASA Târgu Mureș când a câștigat FCSB ultima dată campionatul. Eram stelist de mic, dar fiind acolo și vedeam și jucătorii, susțineam atunci ASA Târgu Mureș”, a spus Adrian Șut.

Într-un interviu acordat în cadrul unui eveniment, Adrian Șut a mai discutat și despre sezonul actual și senzația de campion pe care o are, acum că matematic FCSB este aproape să ia titlul.

ADVERTISEMENT

“Mă bucur că majoritatea și-a luat bilete la meci. E foarte frumos să vedem că tinerii sunt alături de noi. Știm că o să crească ca o generație frumoasă și că avem susținerea lor. Ne simțim mândri, dar mai avem puțin de jucat și trebuie să câștigăm și meciul ca să fim cu adevărat campioni”, a mai spus mijlocașul lui FCSB.

Veți sărbători cu Gigi Becali la meciul cu Rapid?

După meciul cu Rapid, FCSB ar putea să devină campioană. Asta dacă vor câștiga derby-ul, iar CFR Cluj și Universitatea Craiova fac egal în aceeași rundă.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a mărturisit, în exclusivitate pentru FANATIK, că va merge pe stadion la meciul cu giuleștenii. Finanțatorul va pregăti și o surpriză. Așa cum susține și Adrian Șut, jucătorii liderului din SuperLiga vor să își sărbătorească reușita împreună cu patronul și cu fanii.

“Cel mai frumos ar fi să putem sărbători alături de fanii noștri și cred că o să fie o bucurie foarte frumoasă. Așa cum trebuie. Cred că într-un derby nu mai contează nimic, iar forțele sunt egale și nu cred că mai contează forma pe care o ai înainte de acel meci.

ADVERTISEMENT

Cred că o să fie o partidă dificilă cu un adversar bun și trebuie să câștigăm. Nu avem nicio revanșă de luat, pentru că noi suntem pe primul loc și nu mai contează altceva

Dacă dânsul consideră că trebuie să fie alături de noi, noi cu siguranță o să îl așteptăm și ne-am bucura. Nu ne gândim la vacanță, pentru că mai avem meciuri de jucat și după aceea o să vedem. Noi sperăm să devenim matematic campioni cât mai repede. Dacă se poate chiar după etapa aceasta”, a declarat Adrian Șut.

Titlul nu îi garantează locul la echipa națională

Adrian Șut vrea să dea totul în ultimele meciuri din acest sezon și să prindă un loc la EURO 2024 alături de România. Mijlocașul lui FCSB știe că titlul nu îi va garanta un loc la echipa națională.

“Nu știu dacă titlul o să mă ajute pentru echipa națională. Îmi doresc foarte mult să fiu sănătos, să joc meci de meci și dacă mister o să considere că merit să fiu convocat atunci, cu siguranță o să fie un vis împlinit și o să dau tot ce am mai bun pentru România”, a încheiat Șut.

ADVERTISEMENT
1.90 este cota BETANO pentru „1 solist” la derby-ul FCSB - Rapid