Life

Ce fel de tată e Pavel Bartoș: ”Sunt un norocos al sorții!” Prezentatorul Românii au talent dezvăluie în ce investește banii

Pavel Bartoș s-a confesat în legătură cu relația pe care o are cu cele trei fete, dintre care una majoră. Vedeta de la Pro TV a dezvăluit în ce investește banii.
13.05.2022 | 19:09
Ce fel de tata e Pavel Bartos Sunt un norocos al sortii Prezentatorul Romanii au talent dezvaluie in ce investeste banii
Pavel Bartoș crede că tinerilor actori nu li se acordă suficiente șanse. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Românii au talent a vorbit deschis despre legătura pe care o are cu copiii, cu care desfășoară diferite activități. Actorul în vârstă de 47 de ani a discutat despre proiectele pe care le are în plan în viitor.

Pavel Bartoș, confesiune despre relația cu cele 3 fiice. În ce investeșe prezentatorul de la Românii au talent

Pavel Bartoș a mărturisit ce fel de tată este pentru copiii săi. Fetele au o legătură foarte strânsă cu muzica, toate moștenind frumusețea de la mama lor, Anca. Soția actorului este fostă actriţă, vedetă TV și om de radio.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, vedeta de la Pro TV spune că nu este genul care să aibă afaceri, singurele investiții fiind în propria persoană. Așadar, moderatorul pune tot ce are în producțiile de teatru și de cinematografie.

„Îmi place să petrec timp alături de fetele mele, să fim în familie și să ne bucurăm de noi. Singurele mele investiții majore sunt în monopoly atunci când joc cu fetele.

ADVERTISEMENT

Și o dată am reușit să cumpăr Calea Victoriei, dar pe care am pierdut-o în favoarea Ritei, fetița mea mijlocie.

În rest, singurele mele investiții sunt în mine și în creațiile mele, fie spectacole de teatru, fie producții cinematografice”, a mărturisit celebrul actor și producătorul peliculei Ramon pentru tvmania.ro.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș: ”Sunt un norocos al sorții”

Pavel Bartoș este mândru de cele trei fete, Eva, Rita și Sofia. Prezentatorul emisiunii Românii au talent petrece foarte mult timp cu ele, declarând că toate sunt foarte cuminți. În plus, are toată încrederea în fata cea mare.

„Eva este un copil foarte bun, învață excelent, oricând aș putea să o las să aibă grijă de surorile ei mai mici. Așa că suntem norocoși cu ea.

ADVERTISEMENT

Rita și Sofia sunt și ele foarte cuminți, se bucură de copilărie și de tot ceea ce are viața de oferit la vârsta lor. Eu v-am zis: sunt un norocos al sorții!”, a mai spus vedeta de la Pro TV, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT