Life

Ce studii are, de fapt, Pavel Bartoș. Prezentatorul Românii au talent a ținut secret la ce facultate a dat

Pavel Bartoș a dezvăluit ce studii are cu adevărat. Prezentatorul de televiziune a mers pe ascuns să dea probele de admitere la o cunoscută facultate din Cluj.
26.02.2022 | 09:47
Ce studii are de fapt Pavel Bartos Prezentatorul Romanii au talent a tinut secret la ce facultate a dat
Pavel Bartoș a recunoscut ce studii are. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune de la noi din țară. S-a făcut remarcat prin prisma meseriei de prezentator, dar și datorită talentului său actoricesc.

Acesta a jucat în numeroase telenovele și piese de teatru, însă, puțini sunt cei care știu ce studii are, de fapt. Moderatorul de la Românii au talent a vorbit despre acest subiect într-un interviu recent.

ADVERTISEMENT

Ce facultate a urmat Pavel Bartoș

Pavel Bartoș a hotărât, în secret, să urmeze cursurile Facultății de Teatru din Cluj. Atunci când a plecat să dea probele de admitere, părinții lui știau că va da la Drept.

Colegul lui Smiley, de la Românii au talent, a recurs la acest gest deoarece lumea din jur nu-l lua în serios atunci când spunea că vrea să devină actor.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, părinții l-au susținut pe Pavel Bartoș. Cel mai important pentru ei era ca fiul său să urmeze o facultate, indiferent de specializarea aleasă.

„I-am mințit pe toți că dau la Drept”

„Ei voiau doar să intru la o facultate. I-am mințit că dau la Drept pentru că, atunci când spuneam cuiva că vreau să dau la actorie, lumea zâmbea sau mă lua în râs.

ADVERTISEMENT

Nu credeau că poți intra. La acel moment, erau 50 de candidați pe un loc, așa că nimeni nu credea că pot intra la Teatru. I-am mințit pe toți că dau la Drept, inclusiv pe părinți, pentru că ei nu știau să țină un secret.”,  a spus prezentatorul, într-un interviu acordat revistei VIVA!.

Care este cea mai mare teamă a lui Pavel Bartoș?

Prezentatorul Masked Singer România este un familist convins. Pavel Bartoș și soția sa, Anca, sunt împreună de mai bine de 17 ani și au împreună trei fete, Eva, Rita și Sofia.

ADVERTISEMENT

Cu ele are legătură cea mai mare teamă a omului de televiziune. Acesta a dezvăluit că singura frică pe care nu a reușit să o depășească  este aceea că familia lui ar putea fi în pericol. 

„Să nu se li întâmple ceva rău celor dragi mie”, a declarat Pavel Bartoș.

Când vine vorba de fiicele sale, moderatorul TV le învață să nu se le fie teamă vreodată să greșească sau să eșueze. Pavel Bartoș a fost foarte atent cu educația copiilor lui și are toate motivele să aibă încredere în aceștia.

ADVERTISEMENT