Life

Ce frumoasă s-a făcut fiica lui Răzvan Simion! Ianca a mers cu tatăl ei la un eveniment și a furat privirile tuturor

Ianca, fiica lui Răzvan Simion, alături de tatăl ei la un eveniment. Cum s-a îmbrăcat adolescenta pentru a merge la un spectacol de balet. A atras privirile tuturor.
27.06.2022 | 19:47
Ce frumoasa sa facut fiica lui Razvan Simion Ianca a mers cu tatal ei la un eveniment si a furat privirile tuturor
Cum arată fiica lui Răzvan Simion. Ianca a crescut. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion se poate lăuda cu fiica lui, Ianca! Aceasta a crescut și a devenit o tânără domnișoară. Iată ce imagini a postat prezentatorul alături de Ianca.

Cum arată fiica lui Răzvan Simion. Ianca este foarte frumoasă

Răzvan Simion are o fiică din căsătoria anterioară, pe Ianca. Acesta a publicat recent imagini alături de aceasta, în timp ce se aflau la spectacolul de balet „Lacul lebedelor”.

ADVERTISEMENT

Ianca a captat atenția, ea fiind îmbrăcată într-un costum modern, dar feminim, de culoare galbenă. Fiica lui Răzvan Simion a purtat o pereche de pantaloni și o vestă.

A adoptat un machiaj natural, cu eyeliner și câteva bijuterii puse pe mâinile cu o manichiură perfectă.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Razvan Simion (@futuristul)

Răzvan Simion și-a găsit fericirea în brațele Dalianei Răducan

Răzvan Simion are doi copii din fostul său mariaj, cu Diana. Cei doi au fost împreună timp de 15 ani și îi au pe Tudor și pe Ianca din căsnicia lor, așa că păstrează o relație de dragul copiilor.

După despărțirea de Diana Simion, Răzvan s-a iubit cinci ani cu Lidia Buble, iar cei doi sunt în relații bune și acum, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani fiind managerul artistei.

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion a trecut și peste această despărțire și a găsit fericirea în brațele Dalianei Răducan, cea care l-a însoțit la nunta lui Dani cu Gabriela Prisăcariu.

Prezentatorul TV mărturisea că crește alături de iubita lui și se completează foarte bine. De asemenea, el a vorbit de anumite planuri de viitor, care includ și copii.

ADVERTISEMENT

„Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o.

Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe.

Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT