Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce funcție ocupă Gigi Nețoiu la FC Voluntari. Detalii despre revenirea-surpriză în fotbalul românesc. Video exclusiv

Gigi Nețoiu a revenit în fotbal! Fostul finanțator al lui Dinamo s-a implicat la FC Voluntari. Dezvăluirile lui Bogdan Bălănescu.
07.05.2023 | 21:39
Ce functie ocupa Gigi Netoiu la FC Voluntari Detalii despre revenireasurpriza in fotbalul romanesc Video exclusiv
Gigi Netoiu a investit la Universitatea Craiova și Dinamo
ADVERTISEMENT

Gigi Nețoiu ocupă din nou o funcție la un club din SuperLiga! Președintele Bogdan Bălănescu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre implicarea omului de afaceri la FC Voluntari.

Gigi Nețoiu, funcție importantă la FC Voluntari: „Ne-a ajutat în momente delicate”

Bogdan Bălănescu a explicat în ce constă implicarea lui Gigi Nețoiu la ilfoveni: „Și domnul Nețoiu ne asigură de tot sprijinul dânsului. Domnul Gigi Nețoiu este președintele sportului pe Voluntari. Pe tot sportul, nu doar pe fotbal”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Fostul acționar al lui Dinamo ar avea pe umeri o mare responsabilitate: „Este o funcție și de imagine și de consiliere a domnului primar Pandele pe zona de sport. Eu pot să vorbesc de fotbal. Ne-am mai consultat, a venit cu niște idei, ne-a ajutat în niște momente mai delicate”.

Bogdan Bălănescu apreciază expertiza omului care a fost patron și la Universitatea Craiova: „Ajutorul nu se rezumă întotdeauna numai la bani. Orice idee bună, orice sfat, pentru că dânsul are o vastă experiență în fotbal”.

ADVERTISEMENT

Nețoiu s-ar putea implica din vară și în campania de achiziții la Voluntari:  „A fost numit după ce s-a terminat perioada de transferuri, dar discutăm și despre acest subiect. Ne mai consultăm”, a mai spus Bogdan Bălănescu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gigi Nețoiu a rămas la fel de pătimaș: „E pasionat de fotbal în continuare”

Președintele lui FC Voluntari a explicat de ce Nețoiu este atât de discret și evită să apară în public: „Asta este politica la clubul nostru. Nu suntem genul care să stea toată ziua la televizor sau să venim cu declarații. Nu ne plac nici scandalurile. A fost meciul ăsta cu Petrolul, când a trebuit să ieșim puțin, dar nici timp nu prea avem. Este mult de muncă”.

ADVERTISEMENT

Bălănescu a dezvăluit că omul de afaceri este însă continuare înflăcărat: „Nu se bagă. Discutăm și ne mai consultăm. Mă consult și cu domnul Nețoiu la transferuri, dar ultimul cuvânt îl are antrenorul Liviu Ciobotariu.

E pasionat de fotbal în continuare, dar nu direct pe stadion. Este foarte vulcanic, dar nu la stadion. A fost la câteva meciuri”.

ADVERTISEMENT

Bogdan Bălănescu rămâne „câine” până la moarte: „Dinamo nu se poate compara cu nimic”

După 22 de ani la Dinamo, inima lui Bogdan Bălănescu a rămas alb-roșie. Este și cazul lui Gigi Nețoiu: „Dinamo nu se poate compara cu nimic. Starea aia, noi cei care eram acolo, de la patroni la angajați, eram în primul rând cu sufletul. Și la fotbal este foarte greu să stăpânești emoțiile în momentul în care ești și suporter. 

Eu am devenit la fel și la Voluntari, dar nu mai este nebunia care era la Dinamo. Eu m-am speriat în ultima perioadă și pot să spun că în momentul de față am nebunia mai mare decât cea de la Dinamo. 

De ce? Pentru că la Voluntari am poate cea mai mare responsabilitate. La Dinamo nu era responsabilitatea directă decât în ultima perioadă”.  

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT