Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cât de mult se implică primarul Florentin Pandele la FC Voluntari. I-ar ceda echipa lui Gigi Becali?: „Îți voi spune cinstit și corect”. Video exclusiv

În ce măsură se implică primarul Florentin Pandele la FC Voluntari. Bogdan Bălănescu a dat detalii în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.
05.05.2023 | 15:25
Cat de mult se implica primarul Florentin Pandele la FC Voluntari Iar ceda echipa lui Gigi Becali Iti voi spune cinstit si corect Video exclusiv
Cât de mult se implică Florentin Pandele la FC Voluntari. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Bogdan Bălănescu, directorul general al celor de la FC Voluntari, a dat detalii incendiare despre cum este, de fapt, primarul Florentin Pandele. La scurt timp după ce a anunțat că vinde FCSB, Gigi Becali a precizat că va veni la conducerea clubului ilfovean, anunț primit cu brațele deschise de primarul Voluntariului.

Cât de mult se implică Florentin Pandele la FC Voluntari: „Poate sună propagandist”

Bogdan Bălănescu a fost invitatul special al lui Horia Ivanovici în cadrul celei mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Fostul secretar general de la Dinamo l-a descris pe primarul Florentin Pandele ca fiind extrem de pasionat de fotbal, dar și de celelalte secții sportive de la Voluntari. Actualmente director general al clubului ilfovean, Bogdan Bălănescu a dezvăluit că primarul nu se implică în deciziile tactice ale echipei.

ADVERTISEMENT

„Îți voi spune cinstit și corect. De când am ajuns la FC Voluntari, de la 1 decembrie 2020, niciodată, dar niciodată nu s-a băgat la echipă sau la transferuri. Întotdeauna a fost alături de noi și ne-a oferit. Poate sună propagandist, dar am simțit o susținere extraordinară și ăsta este secretul performanțelor pe care le-a obținut Voluntari și a rezultatelor. 

VEZI VIDEO MAI JOS

Îți dau un exemplu. Venisem la Voluntari de două luni și la un moment dat nici antrenorul nu a știut că îl voi aduce pe Gabi Tamaș. Nici domnul primar și nici nimeni pentru că era o strategie pusă la punct cu un coleg de-al meu cu Bogdan Nicolae ca să aducem un lider la echipă să putem salva echipa de le retrogradare.

ADVERTISEMENT

Atunci l-am adus după vreo două luni de când a ajuns Gabi la echipă ne-a chemat și m-a felicitat și pe Gabi l-a cunoscut personal pentru alegerea făcută”, a declarat Bogdan Bălănescu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Primarul Florentin Pandele, extrem de pasionat de fotbal

Bogdan Bălănescu a continuat să-i facă portretul lui Florentin Pandele. Primarul este extrem de pasionat de sport și are printre obiective îmbunătățirea aspectelor din cadrul clubului pentru ca echipa ilfoveană să beneficieze de cele mai bune condiții.

ADVERTISEMENT

„Niciodată nu m-a sunat. Schimbam impresii după jocuri. Este extrem de pasionat și nu numai de fotbal, atenție! Și de baschet, și de volei. Am început pas cu pas să ne organizăm și la nivelul juniorilor. Gândește-te că noi avem în jur de 600 de copii la academia FC Voluntari.

Are în proiect în momentul de față construirea unei infrastructuri care să permită instruirea profesionistă a tuturor acestor jucători. Toată lumea spune că avem 600 de copii și nu au promovat la echipa de seniori, dar lucrul ăsta nu se poate face peste noapte. Este extrem de pasionat.

ADVERTISEMENT

(vorbiți și noaptea despre meciuri?) Da. Mai mult decât atât nu numai despre meciuri și despre ce îmbunătățiri să aducă la echipă ca să beneficieze de cele mai bune condiții”, a mai spus Bogdan Bălănescu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ce a făcut primarul Florentin Pandele după ce Voluntari era în criză: „Vrei să te mint?”

FC Voluntari se află pe locul 3 în play-out-ul SuperLigii și este neînvinsă de 10 partide. Seria pozitivă a ilfovenilor a venit fix după perioada neagră înregistrată de la reluarea SuperLigii. În iarnă, echipa antrenată de Liviu Ciobotariu înregistrase cinci înfrângeri consecutive.

Totuși, primarul Florentin Pandele, în ciuda situației tensionate, a ales să-l încurajeze pe antrenorul de la Voluntari. (n.r. nu s-a băgat la echipă?) Niciodată. Pe cuvânt de onoare. Nu știu dacă-i place genul ăsta. De când suntem împreună la FC Voluntari niciodată nu s-a pus această problemă.

Nici măcar în glumă. Niciodată nu s-a băgat domnul primar. (n.r. criză de nervi) Nu a avut. Vrei să te mint? Din contră, Liviu este subiectul principal. După ce am pierdut a cincea oară i-a dat un mesaj de încurajare și i-a spus că are încredere totală în Liviu”, a mai spus Bogdan Bălănescu.

Singura șansă pentru Gigi Becai să câștige titlul: „Să vină la FC Voluntari”

Gigi Becali a anunțat că va cumpăra FC Voluntari dacă va vinde FCSB. Bogdan Bălănescu este de părere că venirea la conducerea clubului ilfovean reprezintă singura șansă pentru Gigi Becali să câștige titlul în SuperLiga.

(n.r. îi va da Florentin Pandele echipa lui Gigi Becali?) Eu nu cred. Ca să fac o glumă singura șansă să câștige Becali titlul este să vină la FC Voluntari. Văd că de opt ani de zile nu a câștigat și poate își dorește o nouă provocare. Eu cred că ar accepta un ajutor din partea dânsului, dar să dea echipa nu cred. Iubește tot ce înseamnă sportul la Voluntari nu doar echipa.

S-au făcut investiții nu doar la fotbal, ci la celelalte sporturi. Sala de jocuri din Voluntari, de volei, de baschet. Avem prime, dar primele care se acordă la echipă sunt din sponsori. (1.000 de euro de căciulă?) Da. În jur de 1.000 de euro, n-am avut mai mult. Pe acolo, mai mult nu. Mai mult de suma menționată sunt bonusurile de performanță”, au fost declarațiile lui Bogdan Bălănescu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT