Life

Ce greșeli a făcut Oana Lis în relația cu Viorel. Acum îi pare rău pentru tot: „Aveam foarte multe traume”

Oana Lis a recunoscut care sunt cele mai mari greșeli pe care le-a făcut în relația cu soțul ei. Ce își reproșează vedeta acum?
08.01.2023 | 22:33
Ce greseli a facut Oana Lis in relatia cu Viorel Acum ii pare rau pentru tot Aveam foarte multe traume
Oana, alături de soțul ei, Viorel Lis. Foto: România TV
ADVERTISEMENT

Oana și Viorel Lis au avut destul de multe certuri, iar despre unele conflicte, în perioada în care fostul edil al Capitalei stătea mai bine la capitolul sănătate, au fost de multe ori pe prima pagină a ziarelor.

Oana Lis nu s-a purtat cu soțul ei așa cu respect mereu

Despre perioada iubirii cu năbădăi, la începutul relației cu Viorel, Oana își amintește azi cu o minte diferită. Alături de soțul ei a reușit să vadă viața cu mai multă maturitate și susține că a greșit foarte mult în fața acestuia, ea primind de fiecare dată afecțiune, căldură și înțelegere din partea lui.

ADVERTISEMENT

Oana a rememorat momentele în care, din cauza unor frustrări acumulate de-a lungul timpului, n-a avut un comportament tocmai exemplar cu Viorel în public. Își reproșează astăzi situațiile incomode în care l-a pus de câteva ori pe soțul ei.

În același timp, apreciază că Viorel nu a ripostat niciodată, dând dovadă de maturitate și înțelepciune, oferindu-i câte o lecție de viață de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

„Eu despicam firul în patru, iar el ieșea să se calmeze”

„Viorel a fost, tocmai de aia zic, acum se întoarce roata și nu pentru orice bărbat aș fi făcut lucrul ăsta. să lupt atât. Viorel a luptat pentru mine. Când ne-am cunoscut aveam foarte multe traume. Nu știam să mă comport. Aveam tot felul de frici și aveam simptome fizice. Leșinam pe stradă. Viorel a fost primul om care m-a dus la doctor, la RMN. Nu prea erau în vremea aceea. Niciodată nu m-a judecat”, a declarat Oana Lis la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„Acum dacă stau să mă întorc și văzând așa, psihologic, deși făceam crize pe stradă, ne certam , trânteam, înjuram, când ne certam, aveam și momente plăcute. El știa foarte bine. Eu despicam firul în patru, iar el ieșea să se calmeze, el pleca. Eu voiam să stăm acolo să discutăm, dar el făcea foarte bine, era mult mai matur. Am înțeles, când eram o dată cu o prietenă și cu Viorel.

ADVERTISEMENT

La fel, m-am enervat și din orice chestie, atunci când ai niște traume, ori chestie mică îți activează ceva, am făcut de față cu prietena asta și mi-am dat seama că nu e frumos. Am pus-o pe ea într-o poziție proastă, mie și lui Viorel ne trecea după 5 minute”, a adăugat vedeta.