Life

Oana Lis, sătulă după ce procesul în care este implicat Viorel Lis a fost amânat: “Durează deja de mult timp”

Procesul în care este implicat Viorel Lis a fost amânat pentru 2023, iar Oana Lis este revoltată. Soția fostului edil a răbufnit.
21.12.2022 | 23:56
Oana Lis satula dupa ce procesul in care este implicat Viorel Lis a fost amanat Dureaza deja de mult timp
Ce spune Oana Lis după ce procesul în care e implicat soțul ei a fost amânat, Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Oana Lis este revoltată după ce a fost amânat procesul în care este implicat Viorel Lis. Acesta va avea loc abia în primăvara anului viitor.

Oana Lis, revoltată după ce a fost amânat procesul în care e implicat Viorel Lis

Viorel Lis se confruntă cu probleme serioase de sănătate, din cauza cărora este imobilizat, însă are un scandal și cu vecinii.

ADVERTISEMENT

Conflictul a ajuns în instanță după ce fostul edil nu a ajuns la un acord cu vecinii săi. Soțul Oanei Lis este nevoit să vină în fața magistraților, cu toate că vârsta înaintată și problemele de sănătate nu-i permit să se deplaseze.

Instanța a decis să amâne procesul pentru moștenire în care este implicat Viorel Lis. Acesta va avea loc în luna martie a anului 2023. Fostul primar al Capitalei se judecă cu câțiva consăteni din localitatea sa natală, aflată în județul Argeș.

ADVERTISEMENT

Atât Viorel Lis, cât și soția sa, Oana, au fost revoltați de această decizie. Vedeta a spus că nu este normal că s-a ajuns aici, mai ales că procesul durează de foarte mult timp.

Oana Lis vrea ca procesul să se termine

Procesul este în județul Argeș, iar Oana Lis nu poate pleca de lângă soțul ei, având în vedere problemele acestuia din urmă. Blondina a încercat să medieze conflictul, mai ales că Viorel Lis nu are voie să se streseze.

ADVERTISEMENT

Oana Lis s-a săturat să aștepte de atâta timp și ar vrea ca totul să se rezolve.

“Este un proces care durează deja de mult timp, nu sunt problemele mele familiale, dar eu am încercat să mediez, pentru că îmi doresc să se încheie, deoarece și în actele medicale ale lui Viorel, scrie că nu are voie să se streseze.

Eu nu pot să plec de lângă Viorel în Argeș și trebuie cineva să ne reprezinte la proces.

Noi am încercat să ne înțelegem și ajunsesem la un numitor comun, însă când să se intre pe făgașul unui proces, termenele se dau foarte lungi, noi avem termen anul viitor.

ADVERTISEMENT

Eu îmi doresc ca ei să se înțeleagă, dacă părinții lui Viorel ar fi trăit, ar fi fost șocați că s-a ajuns la așa ceva.”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

Anul acesta a fost unul greu pentru Viorel Lis. Fostul primar a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor din cauza problemelor de sănătate. În plus, a avut nevoie de tratamente costisitoare.

La un moment dat, Oana Lis nu mai făcea față cheltuielilor, așa că a apelat la internauți să o ajute cu orice sumă de bani. Cu ajutorul primit, vedeta a putut să-i facă terapiile necesare soțului ei și le-a mulțumit celor care au contribuit.

Oana Lis este cea care are grijă de soțul ei și îi este mereu alături. Este foarte ocupată, dar reușește să-și facă timp și pentru alte activități.

ADVERTISEMENT
Tags: