News

Ce i-a făcut un pacient drogat doctoriței Monica Pop. S-a întâmplat în spital: “Ne-au înconjurat imediat polițiștii”

Medicul Monica pop a povestit cum un lăutar drogat a ajuns la Spitalul Clinic de Urgențe după ce s-a automutilat după care a atacat medicii care-l ajutau.
15.09.2023 | 08:38
Ce ia facut un pacient drogat doctoritei Monica Pop Sa intamplat in spital Neau inconjurat imediat politistii
Ce i-a făcut un pacient drogat doctoriței Monica Pop. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Drama de la 2 Mai, când tânărul Vlad Pascu a ucis doi oameni fiind sub influența drogurilor la volan, a atras din nou atenția că țara noastră are o mare problemă cu consumul de droguri. De fapt, ministrul de interne a transmis sec că țara noastră a pierdut lupta cu drogurile, însă mai putem spera să salvăm noua generație.

Ce i-a făcut un pacient drogat doctoriței Monica Pop

În acest context, medicul Monica Pop a povestit cum a văzut la prima mână ce înseamnă consum de droguri și cât de gravă e de fapt situația atunci când o persoană ajunge să consume droguri de mare risc. Monica Pop își aduce aminte că bărbatul se afla în arestul Poliției când a recurs la un gest extrem cauzat de consumul de droguri: și-a scos singur un ochi.

ADVERTISEMENT

A ajuns la urgență la spital, acolo unde era și medicul Monica Pop. “Pericolul e foarte mare. E incredibil ce s-a întâmplat. De obicei lăutarii sunt cuminți, sunt oameni respectuoși, nu fac asemenea lucruri. Da, băiatul acela s-a drogat și atunci când a fost reținut, el era drogat, dar nu a apucat încă să-și facă efectul drogul

Așa cum s-a văzut ulterior, pentru că a fost adus, așa cum v-am spus de, un brancard, într-un fel de comă superficială. Deci el efectiv și-a scos un ochi, pur și simplu. E incredibil ce s-a întâmplat. Era în arestul poliției și nu s-a gândit nimeni la așa ceva. Și nu e prima dată când am văzut așa ceva, dar mă rog, la schizofrenici, de obicei la anumite boli.

ADVERTISEMENT

La un drogat vă dați seama că el s-a nenorocit pentru toată viața. Şi a vrut a doua zi să îşi scoată şi celălalt ochi numai că a fost păzit pentru că erau deja avizați și nu s-a întâmplat asta“, a povestit medicul. De asemenea, Monica Pop a rememorat cum acel bărbat a atacat-o, însă a avut noroc că au intervenit polițiștii aflați la fața locului.

“Era violent, foarte greu de stăpânit, sărea si amenința așa cum era, cu catușe ! Când m-am apropiat cu toate ca avea catușe, m-a apucat foarte strâns de încheieturile mâinilor. Avea peste 1,90 m şi mâini foarte mari. Ne-au înconjurat imediat polițiștii, l-au ținut şi au încercat să-i desprindă mâinile de pe ale mele”, a completat Monica Pop, într-o postare pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Totodată, medicul a mărturisit că după multă vreme bărbatul a reușit să scape de consumul de droguri și a contactat-o pentru a-i mulțimi că i-a fost alături în acele momente grele. De altfel, tânărul a recunoscut că sub influența drogurilor avea tot felul de gânduri absurde, astfel că și-a scos ochiul fără să simtă nimic deosebit, conform Antena 3.

”Vă spun că mi-a scris după aia că mulțumește și-a adus aminte de ce a făcut. Am înțeles că în timpul în care este drogat are niște idei în cap care nu sunt normale. Şi l-am întrebat dacă l-a durut pentru că la droguri din astea, pragul dureros e cu totul altul și a zis că nu, decât foarte puțin. Vă puteți imagina așa ceva e de neînchipuit. Să vină cu ochiul în palmă?

ADVERTISEMENT

El a promis atunci că nu se mai apucă niciodată. Și 2 sau 3 ani după ce s-a întâmplat asta n-a mai luat. Acuma nu știu să vă spun în momentul de față ce face, dar în orice caz este o tragedie ce s-a întâmplat și alții au făcut și mai rău decât atât”, a completat cunoscutul medic Monica Pop, într-o postare pe Facebook devenită virală.

ADVERTISEMENT
Tags: