News

Video. Un tânăr din cercul lui Vlad Pascu a spart farmacia Spitalului Floreasca și s-a filmat: “Mă duc să fur nişte droguri. Ăștia au toate drogurile încuiate pe undeva”

Un tânăr din cercul apropiaților lui Vlad Pascu a spart, miercuri seara, farmacia Spitalului Floreasca. El s-a filmat și a afirmat că a făcut asta pentru ”a fura niște droguri”.
14.09.2023 | 14:28
Video Un tanar din cercul lui Vlad Pascu a spart farmacia Spitalului Floreasca si sa filmat Ma duc sa fur niste droguri Astia au toate drogurile incuiate pe undeva
Tânăr din cercul de prieteni al lui Vlad Pascu, spargere la farmacia Spitalul Floreasca. Sursa foto: capturi Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Incident grav raportat în Capitală, miercuri seara, la Spitalul Floreasca, acolo unde un tânăr din cercul lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri în accidentul din 2 Mai, a spart farmacia unității medicale pentru a fura unele substanțe.

Tânăr din cercul de prieteni al lui Vlad Pascu, spargere la farmacia Spitalul Floreasca. S-a filmat și a spus că a făcut asta pentru a fura droguri

Un tânăr din cercul prietenilor lui Vlad Pascu s-a filmat, miercuri seara, în ipostaze revoltătoare pe care ulterior le-a postat pe internet. Individul, pe numele său Tudor Duma, e acuzat că a spart farmacia spitalului Floreasca chiar înainte să fie ridicat de DIICOT.

ADVERTISEMENT

În imaginile apărute pe contul de Instagram al tânărului se observă cum acesta intră în spital pentru a fura pastile. La un moment dat, el se filmează când desface o cutie din carton în care se afla medicamente. El bagă într-unul dintre buzunare, dar și pe sub tricou, doua recipiente.

De altfel, el spune în clip că a venit la unitatea medicală pentru a fura ”niște droguri”. ”Băi, sunt rupt în gură deja. Sunt şi beat. M-am strecurat în Spitalul Floreasca. Aţi înteles. Ce medicamente fur şi eu de aici? Ia, ce-i asta oare?”, afirmă el în filmare, în timp ce deschide o cutie de carton..

ADVERTISEMENT

Am intrat prin efracţie in Spitalul Floreasca. E gol, nu ştie nimeni că sunt aici. Mă duc să fur nişte droguri. Ăştia au toate drogurile încuiate pe undeva. Trebuie să găsesc un loc unde există droguri la spitalul Floreasca. Sunt în Spitalul Floreasca. Vreau să găsesc şi eu niste boxuri de ET-uri din alea. Wow Oxicomanii!!!”, mai spune tânărul.

Poliția București a confirmat incidentul de la Floreasca

Reprezentații Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB) au confirmat evenimentul de la Floreasca. Polițiștii spun că cei de la spital au sesizat incidentul.

ADVERTISEMENT

În această dimineață, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către reprezentanți ai unei unități medicale din Sectorul 1, cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de distrugere.

La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au relaționat cu apelantul, acesta sesizând faptul că, în cursul nopții, un bărbat ar fi pătruns în incinta instituției, în zona administrativă (depozitul farmaceutic) unde s-a semnat cu un marker pe fișete, uși, precum și pe alte bunuri din incintă.

ADVERTISEMENT

Ulterior, la plecare, ar fi sustras două pungi cu ser fiziologic, dintr-o cutie aflată pe hol. În prezent, se efectuează cercetarea locului faptei de către polițiști, în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerii măsurilor legale”, anunță Poliția.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, a declarat că tânărul a vandalizat zona serviciului administrativ şi pe cea de farmacie. De aici a furat soluţii perfuzabile. Individul nu a putut intra în depozitul de medicamente.

Același Tudor Duma a postat, recent, tot pe Instagram, un clip în care apare în mijlocul unui bulevard din Bucureşti și se laudă cu hainele sale și-i invită pe polițiști la el acasă: ”Bă, eu sunt regele la toate cartierele. Aţi înţeles? Îmi cer scuze la Amiri-urile astea, jacheta asta costă cât maşinile părinţilor voştri, bă, aţi înţeles? Aici, în mijlocul străzii. Ăştia zic că nu ies din casă. Bă, unde sunteţi? V-am dat adrese, alea tot, hai, vă aştept”, spune tânărul.

ADVERTISEMENT
Tags: