Life

Ce i-a fi cerut Meghan Markle Prințului Harry pentru a divorța. Dezvăluiri șocante despre relația celor doi

Divorțul dintre Meghan Markle și Prințul Harry, o ipoteză tot mai reală? Ce condiții i-ar fi impus ducesa soțului ei pentru a-l lăsa liber.
22.08.2023 | 17:13
Ce ia fi cerut Meghan Markle Printului Harry pentru a divorta Dezvaluiri socante despre relatia celor doi
Ce i-ar fi cerut Meghan Markle Prințului Harry în schimbul divorțului. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Circulă tot mai multe informații despre posibilul divorț dintre Harry și Meghan Markle. Noile zvonuri arată că ducesa a depus deja actele, dar a avut câteva cerințe pe care soțul său trebuie să le îndeplinească în schimbul libertății.

Meghan Markle și Prințul Harry, tot mai aproape de divorț?

Circula mai multe informații conform cărora Prințul Harry și Megan Markle au ajuns în pragul divorțului. Potrivit unui raport realizat de newsweek.com, fosta actriță americană a depus deja actele, dar în schimbul redobândirii libertății ar avea câteva pretenții.

ADVERTISEMENT

În primul rând, i-ar fi cerut Prințului Harry 80 de milioane de dolari, custodia celor doi copii -Prințul Harry și Prințesa Lilibet, dar și dreptul de a-și păstra titlul de ducesă de Sussex. Totuși, informația nu a fost confirmată, iar publicația a subliniat că nu este cu nimic mai credibilă decât zvonurile similare.

Chiar și așa, în mediul online, oamenii își arată susținerea pentru Prințul Harry, care a renunțat la titlurile regale și s-a certat cu întreaga familie pentru a părăsi Marea Britanie și a-și urma soția în America.

ADVERTISEMENT

De altfel, există mai multe semne care duc cu gândul la o separare. Prințul Harry ar fi plecat de acasă, iar Meghan Markle a fost văzută verighetă. Motivul pentru care s-ar fi ajuns în această situație ar fi că Prințul și-ar fi dat seama că ducesa nu este exact ceea își dorește el.

Totuși, despre posibila lor despărțire s-a vorbit și în iunie 2022, când Meghan a fost surprinsă tristă și abătută. Le-au infirmat, însă, după ce sa-u afișat împreună, așa cum ar trebui să se întâmple și în curând, după o absență de patru luni.

ADVERTISEMENT

Ducii de Sussex ar fi ajuns la avocați

Pe de altă parte, expertul regal Lady Colin Campbell a făcut de curând dezvăluiri despre situația dintre Prințul Harry și Meghan Markle. „Nu poți să crești copii divorțați de realitate și de lume. Vreau să spun, am auzit din cinci surse absolut de încredere că Harry a chemat avocații în urmă cu câteva luni.

Problema este că informațiile nu se potrivesc neapărat cu imaginea lor publică.  Dar, desigur, imaginea lor publică, într-o anumită măsură, este construită pentru câștig monetar. El nu se află într-o poziție foarte bună din punct de vedere juridic în ceea ce privește păstrarea poziției sale. 

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de custodia copiilor, dar nu știu să se fi ajuns la acest stadiu”, a comentat expertul regal despre posibila separare dintre Prințul Harry și Meghan Markle, conform okmagazine.com. 

ADVERTISEMENT