Life

Ce i-a impus un bărbat iubitei sale să facă înainte să o ceară în căsătorie. Tânăra a avut un șoc: ”M-a obligat”

Ce i-a cerut un bărbat partenerei sale de viață pentru a-i oferi inelul de logodnă. Tânăra a rămas blocată când a auzit asta.
17.11.2023 | 17:52
Ce ia impus un barbat iubitei sale sa faca inainte sa o ceara in casatorie Tanara a avut un soc Ma obligat
Ce i-a cerut un bărbat partenerei sale de viață pentru a-i oferi inelul de logodnă. Tânăra a rămas blocată când a auzit asta. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Ce i-a impus un bărbat iubitei sale să facă înainte să o ceară în căsătorie. Tânăra a avut un șoc, subliniind că a fost obligată să ia în considerare ”recomandarea” celui cu care are o relație sentimentală de mai bine de 2 ani.

Ce i-a cerut un bărbat partenerei sale de viață pentru a-i oferi inelul de logodnă. Tânăra a rămas blocată când a auzit asta

Ce i-a cerut un bărbat partenerei sale de viață pentru a-i oferi inelul de logodnă. Tânăra a rămas blocată când a auzit asta. Femeia a povestit prin ce a trecut în cadrul unei filmări de pe contul personal de TikTok.

ADVERTISEMENT

Sydney Purl a dezvăluit că are o legătură cu un bărbat în vârstă de 37 de ani, de profesie medic, cu care se iubește de peste 2 ani. Tânăra de 27 de ani a fost constrânsă de iubitul ei să facă o operație estetică pentru a putea lua în considerare o cerere în căsătorie.

Bărbatul s-a oferit să plătească toate costurile intervenției chirurgicale. Liposucția de picioare a fost efectuată de creatoarea de conținut, care a realizat că nu primește nici acum complimente și nu se simte iubită.

ADVERTISEMENT

„Logodnicul meu m-a pus să fac o operație estetică înainte de a lua în considerare să se logodească cu mine. Pentru context, eu am 27 de ani, iar logodnicul meu are 37 de ani. El este medic și câștigă în jur de 500.000 de lire sterline pe an.

Știu că această declarație sună cu adevărat rău și vreau doar să spun că este foarte amabil. Îi ajută pe cei săraci și face multe pentru caritate, iar părinții lui sunt minunați. Ne înțelegem foarte bine și râdem mult împreună.

ADVERTISEMENT

Ne bucurăm de compania celuilalt. Problema este că încă nu este atras de mine. Nu mă complimentează niciodată, nu mă atinge niciodată și nu îmi arată cu adevărat vreo afecțiune”, a povestit tânăra în timp ce se machia, notează Mirror.

Sydney, sfaturi de la internauți. Ce i-au spus aceștia

Sydney a cerut sfaturi de la cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, după ce a precizat că este studentă și că depinde financiar de partenerul de viață. Tânăra planifică nunta, care este un proces destul de obositor pentru orice femeie.

ADVERTISEMENT

Nu contribuie cu nimic pentru desfășurarea marelui eveniment și primește constant reproșuri de la iubitul ei în acest sens. Bărbatul îi spune adesea că se plânge, creatoarea de conținut fiind îndepărtată de iubitul atunci când are o zi proastă.

Mai mult, simte că nu primește iubire de la cel cu care urmează să ajungă la altar. Foarte multe persoane consideră că face o mare greșeală dacă se gândește să facă acest pas, comportamentul bărbatului nefiind unul normal.

Unii i-au spus să fugă, în timp ce alții au remarcat încă de la primele cuvinte că tânăra este victima unui abuz. Sydney a mai subliniat că partenerul de viață este primul bărbat cu care a avut o relație de dragoste.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie